Makuja-sivujen kansikuva
Makuja

Mafaldini-pastaa, luumutomaatteja ja basilikaa

Julkaistu 18.02.2013 00:00

Yksinkertaisin on usein parasta. Siitä esimerkkinä tämä ruoka.

Neljälle

  • 400 g mafaldini-pastaa
  • 8 tuoretta, kypsää luumutomaattia
  • 1 ruukku basilikaa
  • oliiviöljyä paistamiseen
  • suolaa ja mustapippurirouhetta

Valmistusohje

1. Keitä pasta runsaassa suolatussa vedessä pakkauksen ohjeen mukaisesti. Kaada vesi pois.

2. Irrota basilikanlehdet. Leikkaa tomaatit lohkoiksi. Kuullota tomaatteja kuumassa oliiviöljyssä isossa paistinpannussa.

3. Kaada joukkoon pasta ja basilikanlehdet ja sekoita hyvin. Mausta suolalla ja pippurilla myllystä. Tarjoile heti.

Tuoreimmat aiheesta

Kasvispasta