Mafaldini-pastaa, luumutomaatteja ja basilikaa

Yksinkertaisin on usein parasta. Siitä esimerkkinä tämä ruoka.

Neljälle

  • 400 g mafaldini-pastaa
  • 8 tuoretta, kypsää luumutomaattia
  • 1 ruukku basilikaa
  • oliiviöljyä paistamiseen
  • suolaa ja mustapippurirouhetta

Valmistusohje

1. Keitä pasta runsaassa suolatussa vedessä pakkauksen ohjeen mukaisesti. Kaada vesi pois.

2. Irrota basilikanlehdet. Leikkaa tomaatit lohkoiksi. Kuullota tomaatteja kuumassa oliiviöljyssä isossa paistinpannussa.

3. Kaada joukkoon pasta ja basilikanlehdet ja sekoita hyvin. Mausta suolalla ja pippurilla myllystä. Tarjoile heti.

Parhaat ruokaohjelmat

  • masterchef2 (002)
    MasterChef Suomi

    MasterChef-keittiön valtaavat amatöörikokit! Satojen hakijoiden joukosta valitut, Suomen parhaat kotikokkaajat havittelevat liekinkuumaa MasterChef Suomi -arvonimeä ja 10.000 euron rahapalkintoa. Riittävätkö taidot kelloa vastaan kokatessa miellyttämään tuomaristoa? Uudella kaudella Kape Aihisen seuraksi tuomarikolmikkoon liittyy kaksi huippukokkia, Henri Alén sekä vaikuttavan kansainvälisen uran luonut Helena Puolakka.