Sekoita kupissa punasipuliviipaleiden kanssa etikka ja sokeri. Mausta suolalla ja pippurilla. Mausta kuvepaisti suolalla ja pippurilla. Paista liha kuumalla pannulla öljyssä timjamin ja kämmenellä pöytää vasten murskattujen valkosipulinkynsien kanssa muutama minuutti molemmilta puolilta. Anna lihan vetäytyä astiassa folion alla muutama minuutti.
Paahda tai paista leipäviipaleet samalla pannulla kuin liha, jotta saat kaikki maut varmasti talteen. Lisää tarvittaessa tippa öljyä pannulle. Sekoita majoneesi ja sinappi keskenään. Leikkaa vetäytynyt liha lihassyiden vastaisesti ohuiksi viipaleiksi. Kokoa annos siten, että laitat leipäviipaleen päälle ensin lusikallinen majoneesia ja marinoitua sipulia, sitten lihaviipaleita ja rucolaa. Raasta päälle hiukan piparjuurta kruunaamaan leipä.