Vaahdota huoneenlämpöiset munat ja sokeri kuohkeaksi vaahdoksi.
Lisää keskenään sekoitetut kuivat aineet ja sekoita varovasti käännellen joukkoon.
Kaada taikina voideltuun ja jauhotettuun kakkuvuokaan, jonka halkaisija on noin 24 cm.
Paista 150-asteisessa uunissa alimmalla ritilätasolla, kunnes kakku alkaa irrota vuoan reunoilta.
Valmista kakun paistuessa täyte.
Viipaloi raparperinvarret ja laita ne kasariin yhdessä sokerin, vesitilkan ja kanelin kanssa.
Anna kiehua hiljalleen viidestä kymmeneen minuuttia, kunnes raparperit ovat pehmenneet. Jäähdytä.
Vaahdota vispikerma ja vatkaa joukkoon smetana tai ranskankerma. Mausta fariinisokerilla ja vaniljasokerilla.
Leikkaa jäähtynyt kakku kolmeen yhtä suureen osaan.
Kostuta pohjat vaniljasokerilla maustetulla maidolla ja kokoa kakku suoraan tarjoiluvadille.
Levitä väleihin raparperitäyte ja kermaseos. Ripottele täytteiden päälle tuoreita vadelmia.
Valmista kuorrute.
Vaahdota vispikerma ja mausta sokerilla ja vaniljasokerilla.
Levitä vaahto runsaaksi kerrokseksi kakun päälle.
Siivilöi pinnalle kaakaojauhetta.
Koristele tuoreilla marjoilla ja mintunlehdillä.