Pohjan ohje:
- Sulata voi ja suklaa.
- Vatkaa munat ja sokeri vaahdoksi.
- Sekoita suklaa-voiseos vaahtoon.
- Kääntele jauhot, joihin on sekoitettu leivinjauhe, munavaahtoon ja kaada taikina leivinpaperilla vuorattuun vuokaan (halkaisija 20 cm).
- Paista 15 minuuttia 200 asteessa ja jäähdytä.
Kuorrutteen ohje:
- Mittaa pikakahvi ja kuuma vesi kulhoon ja sekoita tasaiseksi.
- Lisää kaikki kahvivaahdon ainekset ja vatkaa paksuksi, sileäksi vaahdoksi.
- Levitä vaahto jäähdytetyn mutakakun päälle ja laita kakku 30 minuutiksi pakastimeen (helpottaa kuorrutteen levittämistä).
- Mittaa kuorrutteen ainekset kulhoon ja sekoita tasaiseksi. Lisää tarvittaessa kahvia, jotta saat paksuhkon, mutta valuvan seoksen.
- Levitä seos jäähdytetyn mutakakun ja kahvivaahdon päälle ja viimeistele strösseleillä.
Resepti: Makeaa.fi/Liisa Westerberg