Kauli sulaneen taikinapaketin molemmista levyistä yksi iso pyöreä tai sydämen muotoinen levy leivinpaperin päällä. Paista molempia pohjalevyjä 200-asteisen keskitasolla noin 10 minuuttia. Varo paistamasta liikaa. Jäähdytä pohjat.
Valmista täytevaahto. Vatkaa kerma tai vaniljakastike kovaksi vaahdoksi. Lisää huoneenlämpöinen eli hieman pehmennyt tuorejuusto ja maitorahkaa. Mausta seos sokerilla, vaniljasokerilla ja liköörillä tai esanssilla.
Kokoa torttu tarjoiluastialle. Kostuta alimmainen torttupohja hyvin. Levitä päälle puolet marjasurvoksesta tai -hillosta ja sen päälle täytevaahto. Aseta toinen keksilevy päälle, kostuta ja sen päälle loput täytteet. Koristele vaahtopinta vadelmilla, kirsikoilla tai mansikoilla ja sitruunamelissan lehdillä.
Resepti: Arja Savela, Myllyn Paras Oy