Lohipasta on helppoa ja maukasta ruokaa arkeen. Rosépippuri antaa erityisen leimansa tähän makoisaan ruokaan, joka on helppo ja nopea valmistaa.

Neljälle

  • 1 paketti spagettia
  • 600 g lohifileetä
  • 2 dl ranskankermaa
  • 2 dl kermaa
  • 1 kalaliemikuutio
  • suolaa ja valkopippuria
  • 2 tl rouhittuja rosépippureita
  • ½ nippua tilliä

Valmistusohje

1. Laita pastavesi kiehumaan.

2. Valmista kastike: Sekoita yhteen ranskankerma ja kerma sekä murennettu kalaliemikuutio kasarissa. Kiehauta, alenna lämpöä ja anna porista 3 minuuttia. Mausta suolalla, pippurilla ja rosépippurilla.

3. Keitä pasta pakkauksen ohjeen mukaan.

4. Leikkaa lohi isoiksi kuutioiksi. Kääntele ne varovasti kastikkeeseen ja kuumenna. Tarjoile juurikeitetyn pastan kanssa. Sirottele pinnalle vielä lisää rosépippuria ja koristele tillillä.

Tuoreimmat aiheesta

Lohipasta