Lohipasta

Lohipasta on helppoa ja maukasta ruokaa arkeen. Rosépippuri antaa erityisen leimansa tähän makoisaan ruokaan, joka on helppo ja nopea valmistaa.

Neljälle

  • 1 paketti spagettia
  • 600 g lohifileetä
  • 2 dl ranskankermaa
  • 2 dl kermaa
  • 1 kalaliemikuutio
  • suolaa ja valkopippuria
  • 2 tl rouhittuja rosépippureita
  • ½ nippua tilliä

Valmistusohje

1. Laita pastavesi kiehumaan.

2. Valmista kastike: Sekoita yhteen ranskankerma ja kerma sekä murennettu kalaliemikuutio kasarissa. Kiehauta, alenna lämpöä ja anna porista 3 minuuttia. Mausta suolalla, pippurilla ja rosépippurilla.

3. Keitä pasta pakkauksen ohjeen mukaan.

4. Leikkaa lohi isoiksi kuutioiksi. Kääntele ne varovasti kastikkeeseen ja kuumenna. Tarjoile juurikeitetyn pastan kanssa. Sirottele pinnalle vielä lisää rosépippuria ja koristele tillillä.

Parhaat ruokaohjelmat

  • card_kaappaus_keittiossa
    Kaappaus keittiössä

    Huippukokki Kari ‘Kape’ Aihinen rientää suomalaisten kotikokkien avuksi. Nirsoilu, napostelu ja liian yksipuoliset ruokavaliot jäävät historiaan, kun Kape palauttaa keittiöihin tekemisen ilon sekä tuo lautasille värejä ja terveellisiä, maukkaita ruokia. Tehdään keittiöstä taas kodin paras paikka!