Lohipasta
Lohipasta on helppoa ja maukasta ruokaa arkeen. Rosépippuri antaa erityisen leimansa tähän makoisaan ruokaan, joka on helppo ja nopea valmistaa.
- Ruokavalio: Gluteeniton
Neljälle
- 1 paketti spagettia
- 600 g lohifileetä
- 2 dl ranskankermaa
- 2 dl kermaa
- 1 kalaliemikuutio
- suolaa ja valkopippuria
- 2 tl rouhittuja rosépippureita
- ½ nippua tilliä
Valmistusohje
1. Laita pastavesi kiehumaan.
2. Valmista kastike: Sekoita yhteen ranskankerma ja kerma sekä murennettu kalaliemikuutio kasarissa. Kiehauta, alenna lämpöä ja anna porista 3 minuuttia. Mausta suolalla, pippurilla ja rosépippurilla.
3. Keitä pasta pakkauksen ohjeen mukaan.
4. Leikkaa lohi isoiksi kuutioiksi. Kääntele ne varovasti kastikkeeseen ja kuumenna. Tarjoile juurikeitetyn pastan kanssa. Sirottele pinnalle vielä lisää rosépippuria ja koristele tillillä.
Aiheeseen liittyvää:
Makuja-videot
Parhaat ruokaohjelmat
-
Kaappaus keittiössä
Huippukokki Kari ‘Kape’ Aihinen rientää suomalaisten kotikokkien avuksi. Nirsoilu, napostelu ja liian yksipuoliset ruokavaliot jäävät historiaan, kun Kape palauttaa keittiöihin tekemisen ilon sekä tuo lautasille värejä ja terveellisiä, maukkaita ruokia. Tehdään keittiöstä taas kodin paras paikka!
Suosituimmat reseptit
-
Kaalilaatikko – Pirjon paras resepti, johon sinäkin rakastut
-
Itkukana – Hanna Gullichsenin helppo arkiruoka
-
Avokadopasta à la Alexander Gullichsen
-
Henri Alénin italialainen tonnikala-papusalaatti eli insalata fagioli e tonno
-
Uunijuurekset Kari Aihisen tapaan
-
Vappu Pimiän yön yli -sämpylät
-
Vappu Pimiän saaristolaisleipä
-
Parhaat lihapullat – Kari Aihinen paljastaa helpon luotto-ohjeensa
-
Lohta toscanalaiseen tapaan – Hanna Sumarin vartissa valmistuva hittiruoka
-
Kaalilaatikko Kari Aihisen tapaan eli "päivitetty kaalilaatikko"