Espanjalaiset tonnikalatapakset
Maalaisleipää ja herkullista tonnikalatahnaa! Kokeile Saran sopivat tulisia tonnikalatapaksia.
- Ruokavalio: Laktoositon
Ainekset
- 2 purkkia tonnikalaa öljyssä
- 4 rkl majoneesia
- 2 rkl chilikastiketta
- 3 rkl punasipulia, silputtuna
- 2 rkl minikapriksia
- mustapippuria
- suolaa
- 40 g chorizomakkaraa, ohuiksi suikaleiksi leikattuna
- 4 viipaletta maalaisleipää
- oliiviöljyä
- 2 kpl valkosipulinkynttä
Valmistusohje
Laita tonnikala, majoneesi, chilikastike, punasipuli ja kaprikset kulhoon. Sekoita massa tasaiseksi ja mausta hieman suolalla ja pippurilla.
Ruskista leipäviipaleita tilkassa oliiviöljyä paistinpannulla. Hiero leipäviipaleita halkaistulla valkosipulin kynnellä, jotta ne saavat hieman valkosipulin makua.
Lisää tonnikalatäytettä leipäpalojen päälle ja koristele leivät suikaloidulla chorizomakkaralla.
Reseptit: Sara la Fountain
Aiheeseen liittyvää:
Makuja-videot
Parhaat ruokaohjelmat
-
Koko Suomi leipoo
Koko Suomi leipoo on herkullinen hyvänmielen ohjelma, jossa taitavat kotileipurit kilpailevat parhaan leipurin tittelistä.
Suosituimmat reseptit
-
Lohta toscanalaiseen tapaan – Hanna Sumarin vartissa valmistuva hittiruoka
-
Vappu Pimiän yön yli -sämpylät
-
Uunijuurekset Kari Aihisen tapaan
-
Mokkapalamutakakku yhdistää kaksi kahvipöydän herkkua
-
Avokadopasta à la Alexander Gullichsen
-
Mokkapalamutakakku
-
Piparijäätelö
-
Anun lohipiirakka
-
Vappu Pimiän saaristolaisleipä
-
Itkukana – Hanna Gullichsenin helppo arkiruoka