Makuja-sivujen kansikuva
Makuja

Espanjalaiset tonnikalatapakset

Julkaistu 18.02.2013 00:00

Maalaisleipää ja herkullista tonnikalatahnaa! Kokeile Saran sopivat tulisia tonnikalatapaksia.

Ainekset

  • 2 purkkia tonnikalaa öljyssä
  • 4 rkl majoneesia
  • 2 rkl chilikastiketta
  • 3 rkl punasipulia, silputtuna
  • 2 rkl minikapriksia
  • mustapippuria
  • suolaa
  • 40 g chorizomakkaraa, ohuiksi suikaleiksi leikattuna
  • 4 viipaletta maalaisleipää
  • oliiviöljyä
  • 2 kpl valkosipulinkynttä

Valmistusohje

Laita tonnikala, majoneesi, chilikastike, punasipuli ja kaprikset kulhoon. Sekoita massa tasaiseksi ja mausta hieman suolalla ja pippurilla.

Ruskista leipäviipaleita tilkassa oliiviöljyä paistinpannulla. Hiero leipäviipaleita halkaistulla valkosipulin kynnellä, jotta ne saavat hieman valkosipulin makua.

Lisää tonnikalatäytettä leipäpalojen päälle ja koristele leivät suikaloidulla chorizomakkaralla.

Reseptit: Sara la Fountain

Tuoreimmat aiheesta

Tapakset