Valkosipulileivät
Julkaistu
Alkupalojen klassikko pitää pintansa.
- Ruokavalio: Kasvisruoka
Ainekset
- 3 valkosipulinkynttä
- 225 g voita
- 1 rkl persiljasilppua
- suolaa
- mustapippuria
- vaaleaa maalaisleipää
Valmistusohje
Murskaa valkosipulinkynnet esim. veitsenlappeella. Sekoita voihin. Lisää persiljasilppu ja mausteet.
Viipaloi leipä ja laita 225-asteiseen uuniin noin 10 minuutiksi.
Levitä viipaleille runsaasti valkosipulivoita.
Aiheeseen liittyvää:
Makuja-videot
Parhaat ruokaohjelmat
-
Koko Suomi leipoo
Koko Suomi leipoo on herkullinen hyvänmielen ohjelma, jossa taitavat kotileipurit kilpailevat parhaan leipurin tittelistä.
Suosituimmat reseptit
-
Kaalilaatikko – Pirjon paras resepti, johon sinäkin rakastut
-
Itkukana – Hanna Gullichsenin helppo arkiruoka
-
Avokadopasta à la Alexander Gullichsen
-
Uunijuurekset Kari Aihisen tapaan
-
Vappu Pimiän yön yli -sämpylät
-
Lohta toscanalaiseen tapaan – Hanna Sumarin vartissa valmistuva hittiruoka
-
Vappu Pimiän saaristolaisleipä
-
Parhaat lihapullat – Kari Aihinen paljastaa helpon luotto-ohjeensa
-
Kaalilaatikko Kari Aihisen tapaan eli "päivitetty kaalilaatikko"
-
Mokkapalamutakakku