Feta-paprikatapakset
- Ruokavalio: Kasvisruoka
Ainekset
- 12 pientä viipaletta vaaleaa leipää
- tilkka oliiviöljyä
- 3 murskattua valkosipulinkynttä
Fetatahna
- 2 dl ruokajogurttia
- 2 rkl ranskankermaa (kevyttä)
- 200 g fetajuustoa
- 1 paprika pilkottuna
- 1 valkosipulinkynsi
- ripaus sokeria
- mustapippuria
Valmistusohje
Kumoa jogurtti kahvisuodattimeen ja anna valua puolisen tuntia. Sipaise leiville oliiviöljyä ja murskattua valkosipulia.
Paahda viipaleita uunissa 200-asteessa noin 5 minuuttia. Anna jäähtyä.
Murskaa fetajuusto kulhoon ja lisää sekaan valutettu jogurtti, ranskankerma, pieniksi kuutoiksi pilkottu paprika, murskattu valkosipuli ja mausteet. Tarjoa tahna leipien päällä.
Aiheeseen liittyvää:
Makuja-videot
Parhaat ruokaohjelmat
-
MasterChef Suomi
MasterChef-keittiön valtaavat amatöörikokit! Satojen hakijoiden joukosta valitut, Suomen parhaat kotikokkaajat havittelevat liekinkuumaa MasterChef Suomi -arvonimeä ja 10.000 euron rahapalkintoa. Riittävätkö taidot kelloa vastaan kokatessa miellyttämään tuomaristoa? Uudella kaudella Kape Aihisen seuraksi tuomarikolmikkoon liittyy kaksi huippukokkia, Henri Alén sekä vaikuttavan kansainvälisen uran luonut Helena Puolakka.
Suosituimmat reseptit
-
Kaalilaatikko – Pirjon paras resepti, johon sinäkin rakastut
-
Itkukana – Hanna Gullichsenin helppo arkiruoka
-
Avokadopasta à la Alexander Gullichsen
-
Henri Alénin italialainen tonnikala-papusalaatti eli insalata fagioli e tonno
-
Uunijuurekset Kari Aihisen tapaan
-
Vappu Pimiän yön yli -sämpylät
-
Vappu Pimiän saaristolaisleipä
-
Parhaat lihapullat – Kari Aihinen paljastaa helpon luotto-ohjeensa
-
Lohta toscanalaiseen tapaan – Hanna Sumarin vartissa valmistuva hittiruoka
-
Kaalilaatikko Kari Aihisen tapaan eli "päivitetty kaalilaatikko"