Salaattipohja:
Leikkaa kurkut noin sormenpään kokoiseksi paloiksi.Revi salaatti joukkoon syötävän kokoisena paloina. Pilko kevätsipuli pieneksi ja sekoita joukkoon.
Sitruunasoija-vinegrette:
Sekoita ainakset keskenään ja kaada salaatin päälle.
Puolita avokado pitkittäin ja poista kivi. Grillaa sisäpuoli edellä noin 2min Anna jäähtyä. Ota kuori pois ja leikkaa salaatin joukkoon
Leikkaa ulkofile noin 4 cm leväksi ja 2 cm paksuiseksi pihviksi ja grillaa pinnat kiinni jokapuolelta pihviä
Anna Jäähtyä ja leikkaa noin 0.5cm paksuiksi viipaleiksi ja asettele salaattipohjan päälle.
Voit vielä viimeistellä annoksen kaatamalla vähän suolaista soijaa lihan päälle. Ripottele päälle vielä vähän kevätsipulia ja pippuria.