Kanafileet vihanneswokin kera
Kanafileet sopivat hyvin yhteen wokattujen vihannesten kera. Tuorepastan kanssa tämä on nopeasti valmistuva ruokalaji. Jos haluat hieman huijata, käytä valmista vihannes- tai wokkisekoitusta.
- Ruokavalio: Kevyt
Neljälle
- 4 kanafileetä
- 4 annosta tuorepastaa
- 100 g sokeriherneitä
- 100 g keräkaalia
- 50 g porkkanaa
- 50 g punaista paprikaa
- 100 g parsakaalia
- sweet chili- tai muuta hyvää kastiketta
- voita tai öljyä paistamiseen
Valmistusohje
1. Puhdista ja paloittele vihannekset pienemmiksi paloiksi.
2. Nuiji kanafileet oikein litteiksi. Mausta ne ja paista voissa tai öljyssä 4-6 minuuttia. Kun leikkaat lihaan viillon, siitä tihkuvan nesteen tulee olla läpinäkyvää ja kirkasta.
3. Keitä vettä kattilassa ja keitä tuorepasta pakkauksen ohjeen mukaan.
4. Wokkaa vihannekset, tarjoile heti. Sweet chili -kastike maistuu hyvältä lisukkeena.
Aiheeseen liittyvää:
Makuja-videot
Parhaat ruokaohjelmat
-
Koko Suomi leipoo
Koko Suomi leipoo on herkullinen hyvänmielen ohjelma, jossa taitavat kotileipurit kilpailevat parhaan leipurin tittelistä.
Suosituimmat reseptit
-
Kaalilaatikko – Pirjon paras resepti, johon sinäkin rakastut
-
Avokadopasta à la Alexander Gullichsen
-
Itkukana – Hanna Gullichsenin helppo arkiruoka
-
Uunijuurekset Kari Aihisen tapaan
-
Vappu Pimiän yön yli -sämpylät
-
Mokkapalamutakakku
-
Lohta toscanalaiseen tapaan – Hanna Sumarin vartissa valmistuva hittiruoka
-
Vappu Pimiän saaristolaisleipä
-
Kaalilaatikko Kari Aihisen tapaan eli "päivitetty kaalilaatikko"
-
Parhaat lihapullat – Kari Aihinen paljastaa helpon luotto-ohjeensa