1. Taikina: Nypi nopeasti vehnäjauhot, sokeri ja voi yhteen. Lisää kananmuna, anna taikinan levätä kylmässä vähintään 1 tunti.
2. Karamelli: Sulata 20 g voita ja 2 dl sokeria sekä vesi kattilassa. Sokerin pitää alkaa karamellisoitua, eli ruskistua mutta ei palaa. Kaada sokeriseos halkaisijaltaan 26 cm piirasvuokaan, jossa on korkeat reunat. Karamellin tulee peittää koko pohja. Anna jäähtyä. Kuumenna uuni 200 asteeseen.
3. Täyte: Kuori omenat, poista kodat ja lohko omenat. Peitä karamellipohja omenalohkoin, ripottele päälle 1 ½ dl sokeria ja laita päälle voinokareita.
4. Kaulitse taikina, ei liian ohueksi. Asettele taikina omenoiden päälle, painele reunat kiinni. Paista 30 minuuttia. Ennen tarjoilua torttu kumotaan tarjoiluvadille, niin että karamellisoitu pinta on päällimmäisenä.