Täytetyt grilliperunat
Sami Garamin perunareseptit ovat taattua herkkua.
- Ruokavalio: Kananmunaton, Gluteeniton, Kasvisruoka
Ainekset
- 8 rosamundaa
- 100 g tuorejuustoa
- 8 valkosipulinkynttä
- 2 tomaattia
- tuoretta oreganoa
- foliota
Valmistusohje
Koverra kuhunkin perunaan kuoppa ja pudota sinne kokonainen valkosipulinkynsi. Sekoita tuorejuusto, leikattua tomaattia, chiliä ja oreganoa keskenään. Täytä perunoissa olevat aukot juustolla ja peitä perunat foliolla. Kypsennä grillissä noin kolme varttia, kunnes perunat ovat pehmenneet.
Aiheeseen liittyvää:
Makuja-videot
Parhaat ruokaohjelmat
-
MasterChef Suomi
MasterChef-keittiön valtaavat amatöörikokit! Satojen hakijoiden joukosta valitut, Suomen parhaat kotikokkaajat havittelevat liekinkuumaa MasterChef Suomi -arvonimeä ja 10.000 euron rahapalkintoa. Riittävätkö taidot kelloa vastaan kokatessa miellyttämään tuomaristoa? Uudella kaudella Kape Aihisen seuraksi tuomarikolmikkoon liittyy kaksi huippukokkia, Henri Alén sekä vaikuttavan kansainvälisen uran luonut Helena Puolakka.
Suosituimmat reseptit
-
Lohta toscanalaiseen tapaan – Hanna Sumarin vartissa valmistuva hittiruoka
-
Vappu Pimiän yön yli -sämpylät
-
Uunijuurekset Kari Aihisen tapaan
-
Mokkapalamutakakku yhdistää kaksi kahvipöydän herkkua
-
Avokadopasta à la Alexander Gullichsen
-
Mokkapalamutakakku
-
Piparijäätelö
-
Anun lohipiirakka
-
Vappu Pimiän saaristolaisleipä
-
Itkukana – Hanna Gullichsenin helppo arkiruoka