Aseta pataan kerroksittain lihapaloja, sipulia, porkkanaa ja mausteita. Kaada pataan kiehuvaa vettä niin, että lihat juuri ja juuri peittyvät. Kypsennä uunissa ensin 225 asteessa puoli tuntia ja peitä pata sitten kannella. Laske lämpötila 150 asteeseen ja anna hautua 2-3 tuntia.
Makuja
Karjalanpaistia ja piirakoita
Julkaistu 18.02.2013 00:00
Herkullinen karjalanpaisti maistuu itse tehtyjen piirakoiden kanssa takuuvarmasti.
- Ruokavalio: Kevyt, Laktoositon, Gluteeniton, Kananmunaton
Ainekset
- 500-600 g naudan paistia
- 300-400 g porsaan lapaa tai etuselkää, tai noin 1 kg karjalanpaistilihoja
- 2 sipulia lohkoina
- 15 maustepippuria
- 2 laakerinlehti
- 2 kuorittua porkkanaa lohkoina
- suolaa
- vettä
Valmistusohje
Lisää aiheesta:
Tuoreimmat aiheesta
Karjalanpaisti- 21.10.202009:07
- 18.02.201300:00
- 18.02.201300:00
- 18.02.201300:00
- 18.02.201300:00