Tomaattispagetti
Julkaistu
Yksinkertaista ja edullista, mutta herkullista!
- Ruokavalio: Kevyt, Kasvisruoka
Ainekset
- 400 g spagettia
- 3 tuoretta tomaattia
- 4 valkosipulinkynttä
- 4 rkl oliiviöljyä
- basilikaa
Valmistusohje
Keitä pasta melkein kypsäksi ja kuutioi tomaatit. Kuumenna isossa pannussa öljyä ja paista ensin tomaatteja siinä ja lisää viipaloitu valkosipuli. Kun se alkaa saada väriä, kumoa pasta pannulle.
Paista kuumaksi, mausta silputulla basilikalla ja tarjoa lihapullien seurana.
Aiheeseen liittyvää:
Makuja-videot
Parhaat ruokaohjelmat
-
Kaappaus keittiössä
Huippukokki Kari ‘Kape’ Aihinen rientää suomalaisten kotikokkien avuksi. Nirsoilu, napostelu ja liian yksipuoliset ruokavaliot jäävät historiaan, kun Kape palauttaa keittiöihin tekemisen ilon sekä tuo lautasille värejä ja terveellisiä, maukkaita ruokia. Tehdään keittiöstä taas kodin paras paikka!
Suosituimmat reseptit
-
Lohta toscanalaiseen tapaan – Hanna Sumarin vartissa valmistuva hittiruoka
-
Vappu Pimiän yön yli -sämpylät
-
Uunijuurekset Kari Aihisen tapaan
-
Mokkapalamutakakku yhdistää kaksi kahvipöydän herkkua
-
Avokadopasta à la Alexander Gullichsen
-
Mokkapalamutakakku
-
Piparijäätelö
-
Anun lohipiirakka
-
Vappu Pimiän saaristolaisleipä
-
Itkukana – Hanna Gullichsenin helppo arkiruoka