Kermainen kanaseos uuniperunoiden kyytipojaksi
Tarjoile tämä hyvänmakuinen seos uuniperunoiden tai minkä tahansa kylmän salaatin kera. Seosta voi hyvin muunnella tonnikalan tai kinkkusuikaleiden kanssa.
- Ruokavalio: Gluteeniton
Neljälle
- 2 dl majoneesia
- 2 rkl kermaviiliä
- 100 g grillattuja kanapaloja
- ¼ purjo
- ½ punainen paprika
- 1 tl currya
- suolaa ja jauhettua valkopippuria
Valmistusohje
1. Sekoita kermaviili ja majoneesi. Paloittele purjo ja paprika pienemmiksi paloiksi ja lisää majoneesi-kermaviiliseokseen.
2. Lisää kanapalat seokseen.
3. Mausta currylla, suolalla ja pippurilla.
Aiheeseen liittyvää:
Makuja-videot
Parhaat ruokaohjelmat
-
MasterChef Suomi
MasterChef-keittiön valtaavat amatöörikokit! Satojen hakijoiden joukosta valitut, Suomen parhaat kotikokkaajat havittelevat liekinkuumaa MasterChef Suomi -arvonimeä ja 10.000 euron rahapalkintoa. Riittävätkö taidot kelloa vastaan kokatessa miellyttämään tuomaristoa? Uudella kaudella Kape Aihisen seuraksi tuomarikolmikkoon liittyy kaksi huippukokkia, Henri Alén sekä vaikuttavan kansainvälisen uran luonut Helena Puolakka.
Suosituimmat reseptit
-
Kaalilaatikko – Pirjon paras resepti, johon sinäkin rakastut
-
Itkukana – Hanna Gullichsenin helppo arkiruoka
-
Henri Alénin italialainen tonnikala-papusalaatti eli insalata fagioli e tonno
-
Avokadopasta à la Alexander Gullichsen
-
Uunijuurekset Kari Aihisen tapaan
-
Vappu Pimiän yön yli -sämpylät
-
Vappu Pimiän saaristolaisleipä
-
Parhaat lihapullat – Kari Aihinen paljastaa helpon luotto-ohjeensa
-
Marry Me -kana – paras broilerikastike puolessa tunnissa
-
Kaalilaatikko Kari Aihisen tapaan eli "päivitetty kaalilaatikko"