Makuja-sivujen kansikuva
Makuja

Kermainen kanaseos uuniperunoiden kyytipojaksi

Julkaistu 18.02.2013 00:00

Tarjoile tämä hyvänmakuinen seos uuniperunoiden tai minkä tahansa kylmän salaatin kera. Seosta voi hyvin muunnella tonnikalan tai kinkkusuikaleiden kanssa.

Neljälle

  • 2 dl majoneesia
  • 2 rkl kermaviiliä
  • 100 g grillattuja kanapaloja
  • ¼ purjo
  • ½ punainen paprika
  • 1 tl currya
  • suolaa ja jauhettua valkopippuria

Valmistusohje

1. Sekoita kermaviili ja majoneesi. Paloittele purjo ja paprika pienemmiksi paloiksi ja lisää majoneesi-kermaviiliseokseen.

2. Lisää kanapalat seokseen.

3. Mausta currylla, suolalla ja pippurilla.

Tuoreimmat aiheesta

Uuniperuna