Valkosipulipaahtoperunat
Julkaistu
- Ruokavalio: Kananmunaton, Gluteeniton, Laktoositon, Kasvisruoka
Ainekset
- 4:lle hengelle
Ainekset
- 5 isoa perunaa (rosamunda)
- 4 valkosipulinkynttä
- ½ dl rypsiöljyä
- suolaa ja mustapippuria
Valmistusohje
Pese perunat huolellisesti. Leikkaa lohkoiksi tai siivuta. Leikkaa kuorittu valkosipuli hienoksi ja yhdistä kulhossa perunoiden kanssa. Lisää öljy mukaan. Sekoita keskenään ja kaada uunipellille. Kypsennä uunissa 180°c:ssa n. 40 minuuttia. Mausta lopuksi suolalla ja pippurilla.
Aiheeseen liittyvää:
Makuja-videot
Parhaat ruokaohjelmat
-
Koko Suomi leipoo
Koko Suomi leipoo on herkullinen hyvänmielen ohjelma, jossa taitavat kotileipurit kilpailevat parhaan leipurin tittelistä.
Suosituimmat reseptit
-
Kaalilaatikko – Pirjon paras resepti, johon sinäkin rakastut
-
Itkukana – Hanna Gullichsenin helppo arkiruoka
-
Avokadopasta à la Alexander Gullichsen
-
Uunijuurekset Kari Aihisen tapaan
-
Vappu Pimiän yön yli -sämpylät
-
Lohta toscanalaiseen tapaan – Hanna Sumarin vartissa valmistuva hittiruoka
-
Vappu Pimiän saaristolaisleipä
-
Parhaat lihapullat – Kari Aihinen paljastaa helpon luotto-ohjeensa
-
Kaalilaatikko Kari Aihisen tapaan eli "päivitetty kaalilaatikko"
-
Mokkapalamutakakku