Nopea makkarapannu
Tämä pyttipannua muistuttava ruokalaji sopii hyvin varsinkin, jos ruokailijoita on useita. Käytä pakasteperunoita tai kuori ja kuutioi raakoja perunoita.
Neljälle
- n. 500 g lenkkimakkaraa
- 1 pss pakastettuja perunakuutioita
- 2 keltasipulia
- suolaa ja paprikajauhetta
- 1 dl hienonnettua persiljaa
- 2 omenaa
- raastettua piparjuurta
- voita paistamiseen
Valmistusohje
1. Kuumenna uuni 100 asteeseen. Kuutioi makkara isoiksi paloiksi ja hienonna sipuli. Paista sipuli ja perunat voissa pannussa. Mausta suolalla ja paprikalla.
2. Laita kaikki vuokaan ja pidä lämpimänä uunissa.
3. Paista makkarakuutiot ja puolet persiljasta, sekoita vuokaan. Lohko perunat ja paista ne pehmeiksi, lisää vuokaan. Ripottele päälle piparjuuriraaste ja loput persiljasta.
Aiheeseen liittyvää:
Makuja-videot
Parhaat ruokaohjelmat
-
MasterChef Suomi
MasterChef-keittiön valtaavat amatöörikokit! Satojen hakijoiden joukosta valitut, Suomen parhaat kotikokkaajat havittelevat liekinkuumaa MasterChef Suomi -arvonimeä ja 10.000 euron rahapalkintoa. Riittävätkö taidot kelloa vastaan kokatessa miellyttämään tuomaristoa? Uudella kaudella Kape Aihisen seuraksi tuomarikolmikkoon liittyy kaksi huippukokkia, Henri Alén sekä vaikuttavan kansainvälisen uran luonut Helena Puolakka.
Suosituimmat reseptit
-
Kaalilaatikko – Pirjon paras resepti, johon sinäkin rakastut
-
Lohta toscanalaiseen tapaan – Hanna Sumarin vartissa valmistuva hittiruoka
-
Uunijuurekset Kari Aihisen tapaan
-
Vappu Pimiän yön yli -sämpylät
-
Avokadopasta à la Alexander Gullichsen
-
Mokkapalamutakakku yhdistää kaksi kahvipöydän herkkua
-
Mokkapalamutakakku
-
Piparijäätelö
-
Vappu Pimiän saaristolaisleipä
-
Itkukana – Hanna Gullichsenin helppo arkiruoka