Juustogratinoidut omenakyljykset
Porsaanliha ja omena on raikas ja maukas yhdistelmä ja klassista kotiruokaa uudessa muodossa. Tarjoile salaatin ja keitettyjen perunoiden kera.
- Ruokavalio: Kananmunaton, Gluteeniton
Neljälle
- 4 porsaankyljystä
- paprikajauhetta
- 2 hapanta omenaa
- juustoraastetta
- suolaa ja pippuria
Valmistusohje
1. Kuumenna uuni 250 asteeseen.
2. Mausta kyljykset, paista ne 3 minuuttia molemmin puolin voissa.
3. Leikkaa 4 paksua omenaviipaletta, paista ne nopeasti pannulla.
4. Laita omenaviipaleet uunivuokaan, niiden päälle kyljykset ja päälle juustoa.
5. Gratinoi uunissa kunnes juusto on sulanut.
Aiheeseen liittyvää:
Makuja-videot
Parhaat ruokaohjelmat
-
MasterChef Suomi
MasterChef-keittiön valtaavat amatöörikokit! Satojen hakijoiden joukosta valitut, Suomen parhaat kotikokkaajat havittelevat liekinkuumaa MasterChef Suomi -arvonimeä ja 10.000 euron rahapalkintoa. Riittävätkö taidot kelloa vastaan kokatessa miellyttämään tuomaristoa? Uudella kaudella Kape Aihisen seuraksi tuomarikolmikkoon liittyy kaksi huippukokkia, Henri Alén sekä vaikuttavan kansainvälisen uran luonut Helena Puolakka.
Suosituimmat reseptit
-
Kaalilaatikko – Pirjon paras resepti, johon sinäkin rakastut
-
Itkukana – Hanna Gullichsenin helppo arkiruoka
-
Avokadopasta à la Alexander Gullichsen
-
Uunijuurekset Kari Aihisen tapaan
-
Vappu Pimiän yön yli -sämpylät
-
Lohta toscanalaiseen tapaan – Hanna Sumarin vartissa valmistuva hittiruoka
-
Vappu Pimiän saaristolaisleipä
-
Parhaat lihapullat – Kari Aihinen paljastaa helpon luotto-ohjeensa
-
Kaalilaatikko Kari Aihisen tapaan eli "päivitetty kaalilaatikko"
-
Mokkapalamutakakku