Juustogratinoidut omenakyljykset

Porsaanliha ja omena on raikas ja maukas yhdistelmä ja klassista kotiruokaa uudessa muodossa. Tarjoile salaatin ja keitettyjen perunoiden kera.

Neljälle

  • 4 porsaankyljystä
  • paprikajauhetta
  • 2 hapanta omenaa
  • juustoraastetta
  • suolaa ja pippuria

Valmistusohje

1. Kuumenna uuni 250 asteeseen.

2. Mausta kyljykset, paista ne 3 minuuttia molemmin puolin voissa.

3. Leikkaa 4 paksua omenaviipaletta, paista ne nopeasti pannulla.

4. Laita omenaviipaleet uunivuokaan, niiden päälle kyljykset ja päälle juustoa.

5. Gratinoi uunissa kunnes juusto on sulanut.

Parhaat ruokaohjelmat

  • masterchef2 (002)
    MasterChef Suomi

    MasterChef-keittiön valtaavat amatöörikokit! Satojen hakijoiden joukosta valitut, Suomen parhaat kotikokkaajat havittelevat liekinkuumaa MasterChef Suomi -arvonimeä ja 10.000 euron rahapalkintoa. Riittävätkö taidot kelloa vastaan kokatessa miellyttämään tuomaristoa? Uudella kaudella Kape Aihisen seuraksi tuomarikolmikkoon liittyy kaksi huippukokkia, Henri Alén sekä vaikuttavan kansainvälisen uran luonut Helena Puolakka.