Täytetyt munanpuolikkaat

Täytettyjä munanpuolikkaita voit tarjoilla esimerkiksi noutopöydässä tai alkuruokana. Pääsiäispöydässä tämä ruoka on itsestäänselvyys.

20 munanpuolikasta

  • 10 kovaksikeitettyä munaa
  • 2 tl ruohosipulisilppua
  • ½ dl majoneesia
  • suolaa ja mustapippuria
  • 1 pieni rasia anjovisfileitä
  • 2 rkl kapriksia

Valmistusohje

1. Keitä munat, huuhtele ne kylmällä vedellä ja kuori. Halkaise munat terävällä veitsellä ja ota keltuaiset erilleen. Asettele valkuaispuolikkaat tarjoiluvadille.

2. Survo munankeltuaiset. Hienonna ruohosipuli. Sekoita keltuaiset, ruohosipulisilppua ja majoneesi keskenään. Mausta suolalla ja pippurilla.

3 Valuta anjovikset. Täytä munanpuolikkaat keltuaisseoksella ja koristele anjoviksilla ja kapriksilla.

Parhaat ruokaohjelmat

  • masterchef2 (002)
    MasterChef Suomi

    MasterChef-keittiön valtaavat amatöörikokit! Satojen hakijoiden joukosta valitut, Suomen parhaat kotikokkaajat havittelevat liekinkuumaa MasterChef Suomi -arvonimeä ja 10.000 euron rahapalkintoa. Riittävätkö taidot kelloa vastaan kokatessa miellyttämään tuomaristoa? Uudella kaudella Kape Aihisen seuraksi tuomarikolmikkoon liittyy kaksi huippukokkia, Henri Alén sekä vaikuttavan kansainvälisen uran luonut Helena Puolakka.