Makuja-sivujen kansikuva
Makuja

Karibialainen katkarapupaketti

Julkaistu 18.02.2013 00:00

Tässä karibialaisessa ruokalajissa yhdistyvät makeat, happamat ja suolaiset maut. Tarjoile alkuruokana tai pienenä illallisena.

Kuudelle

  • 6 levyä filotaikinaa 18 x 18 cm
  • 1 munankeltuainen
  • 1 ½ rkl voisulaa
  • ½ rkl aniksensiemeniä

Täyte

  • 50 g kuorittuja katkarapuja
  • 50 g maissia
  • 1 maustemitta jauhettua korianteria
  • 1 ½ rkl hienonnettua salottisipulia
  • ½ rkl hienonnettuja cashewpähkinöitä
  • 1 maustemitta suolaa
  • 1 maustemitta jauhettua mustapippuria

Valmistusohje

1. Kuori salottisipuli ja hienonna. Hienonna pähkinät, puolita katkaravut. Laita katkaravut, maissi, korianteri, salottisipuli ja pähkinät kulhoon, sekoita ja mausta suolalla ja pippurilla.

2. Jaa sekoitus taikinalevyille, penslaa reunat keltuaisella ja kääri kokoon 6 paketiksi. Penslaa päälle paljon voisulaa ja ripottele päälle anista. Kuumenna paistinpannu ja paista paketteja n. 1 ½ minuuttia joka puolelta.

Tuoreimmat aiheesta

Filo