Karibialainen katkarapupaketti
Tässä karibialaisessa ruokalajissa yhdistyvät makeat, happamat ja suolaiset maut. Tarjoile alkuruokana tai pienenä illallisena.
Kuudelle
- 6 levyä filotaikinaa 18 x 18 cm
- 1 munankeltuainen
- 1 ½ rkl voisulaa
- ½ rkl aniksensiemeniä
Täyte
- 50 g kuorittuja katkarapuja
- 50 g maissia
- 1 maustemitta jauhettua korianteria
- 1 ½ rkl hienonnettua salottisipulia
- ½ rkl hienonnettuja cashewpähkinöitä
- 1 maustemitta suolaa
- 1 maustemitta jauhettua mustapippuria
Valmistusohje
1. Kuori salottisipuli ja hienonna. Hienonna pähkinät, puolita katkaravut. Laita katkaravut, maissi, korianteri, salottisipuli ja pähkinät kulhoon, sekoita ja mausta suolalla ja pippurilla.
2. Jaa sekoitus taikinalevyille, penslaa reunat keltuaisella ja kääri kokoon 6 paketiksi. Penslaa päälle paljon voisulaa ja ripottele päälle anista. Kuumenna paistinpannu ja paista paketteja n. 1 ½ minuuttia joka puolelta.
Aiheeseen liittyvää:
Makuja-videot
Parhaat ruokaohjelmat
-
MasterChef Suomi
MasterChef-keittiön valtaavat amatöörikokit! Satojen hakijoiden joukosta valitut, Suomen parhaat kotikokkaajat havittelevat liekinkuumaa MasterChef Suomi -arvonimeä ja 10.000 euron rahapalkintoa. Riittävätkö taidot kelloa vastaan kokatessa miellyttämään tuomaristoa? Uudella kaudella Kape Aihisen seuraksi tuomarikolmikkoon liittyy kaksi huippukokkia, Henri Alén sekä vaikuttavan kansainvälisen uran luonut Helena Puolakka.
Suosituimmat reseptit
-
Kaalilaatikko – Pirjon paras resepti, johon sinäkin rakastut
-
Itkukana – Hanna Gullichsenin helppo arkiruoka
-
Avokadopasta à la Alexander Gullichsen
-
Uunijuurekset Kari Aihisen tapaan
-
Vappu Pimiän yön yli -sämpylät
-
Lohta toscanalaiseen tapaan – Hanna Sumarin vartissa valmistuva hittiruoka
-
Vappu Pimiän saaristolaisleipä
-
Parhaat lihapullat – Kari Aihinen paljastaa helpon luotto-ohjeensa
-
Kaalilaatikko Kari Aihisen tapaan eli "päivitetty kaalilaatikko"
-
Mokkapalamutakakku