Makuja-sivujen kansikuva
Makuja

Munanpuolikkaat katkaravuilla

Julkaistu 18.02.2013 00:00

Tämä on maukasta ja erilaista. Omenan ja lehtisellerin avulla kananmunista ja katkaravuista tulee raikas ja rapea ruokalaji.

Kuudelle

  • 6 kovaksi keitettyä kananmunaa
  • 1 omena
  • 1 lehtisellerin varsi
  • 1 rkl sitruunamehua
  • 500 g kuorellisia katkarapuja
  • 2-3 rkl majoneesia
  • ruohosipulia
  • suolaa ja jauhettua valkopippuria

Valmistusohje

1. Kuori katkaravut ja laita muutama sivuun koristelua varten. Hienonna loput katkaravut pienemmiksi paloiksi. Kuori omena, paloittele omena ja selleri pieniksi paloiksi. Sekoita katkaravut, omena ja selleri kulhossa.

2. Hienonna ruohosipuli, säästä muutama kokonainen koristeluun. Sekoita majoneesi, sitruunamehu, ruohosipuli, suola ja pippuri. Lisää rapuseos. Täytteen voi valmistella hyvissä ajoin.

3. Kuori ja halkaise munat, koristele rapuseoksella. Asettele päälle kokonainen katkarapu. Koristele ruohosipulilla.

Tuoreimmat aiheesta

Täytetyt munanpuolikkaat