Munanpuolikkaat katkaravuilla

Tämä on maukasta ja erilaista. Omenan ja lehtisellerin avulla kananmunista ja katkaravuista tulee raikas ja rapea ruokalaji.

Kuudelle

  • 6 kovaksi keitettyä kananmunaa
  • 1 omena
  • 1 lehtisellerin varsi
  • 1 rkl sitruunamehua
  • 500 g kuorellisia katkarapuja
  • 2-3 rkl majoneesia
  • ruohosipulia
  • suolaa ja jauhettua valkopippuria

Valmistusohje

1. Kuori katkaravut ja laita muutama sivuun koristelua varten. Hienonna loput katkaravut pienemmiksi paloiksi. Kuori omena, paloittele omena ja selleri pieniksi paloiksi. Sekoita katkaravut, omena ja selleri kulhossa.

2. Hienonna ruohosipuli, säästä muutama kokonainen koristeluun. Sekoita majoneesi, sitruunamehu, ruohosipuli, suola ja pippuri. Lisää rapuseos. Täytteen voi valmistella hyvissä ajoin.

3. Kuori ja halkaise munat, koristele rapuseoksella. Asettele päälle kokonainen katkarapu. Koristele ruohosipulilla.

Parhaat ruokaohjelmat

  • masterchef2 (002)
    MasterChef Suomi

    MasterChef-keittiön valtaavat amatöörikokit! Satojen hakijoiden joukosta valitut, Suomen parhaat kotikokkaajat havittelevat liekinkuumaa MasterChef Suomi -arvonimeä ja 10.000 euron rahapalkintoa. Riittävätkö taidot kelloa vastaan kokatessa miellyttämään tuomaristoa? Uudella kaudella Kape Aihisen seuraksi tuomarikolmikkoon liittyy kaksi huippukokkia, Henri Alén sekä vaikuttavan kansainvälisen uran luonut Helena Puolakka.