Täytetyt munanpuolikkaat
Munanpuolikkaat sopivat kevään juhliin pieneksi suolaiseksi. Ne on helppo valmistaa ja katoavat taatusti parempiin suihin.
Ainekset
- 5 keitettyä munaa
- ¾ dl tillimajoneesia tai muuta majoneesia
- ½ dl tilliä silputtuna
- 1 dl valutettuja katkarapuja suolaliemessä
- limepippuria myllystä
Koristeluun
- 10-20 katkarapua
Valmistusohje
Keitä munat ja jäähdytä.
Puolita munat ja poista keltuaiset varovasti kulhoon.
Sekoita keltuaisten joukkoon tillimajoneesi, silputtua tilliä, valutetut katkaravut hienonnettuna ja limepippuria myllystä.
Lusikoi täyte munanpuolikkaisiin keltuaisten paikalle ja koristele katkaravuilla.
Aiheeseen liittyvää:
Makuja-videot
Parhaat ruokaohjelmat
-
Kaappaus keittiössä
Huippukokki Kari ‘Kape’ Aihinen rientää suomalaisten kotikokkien avuksi. Nirsoilu, napostelu ja liian yksipuoliset ruokavaliot jäävät historiaan, kun Kape palauttaa keittiöihin tekemisen ilon sekä tuo lautasille värejä ja terveellisiä, maukkaita ruokia. Tehdään keittiöstä taas kodin paras paikka!
Suosituimmat reseptit
-
Kaalilaatikko – Pirjon paras resepti, johon sinäkin rakastut
-
Itkukana – Hanna Gullichsenin helppo arkiruoka
-
Avokadopasta à la Alexander Gullichsen
-
Uunijuurekset Kari Aihisen tapaan
-
Vappu Pimiän yön yli -sämpylät
-
Lohta toscanalaiseen tapaan – Hanna Sumarin vartissa valmistuva hittiruoka
-
Vappu Pimiän saaristolaisleipä
-
Parhaat lihapullat – Kari Aihinen paljastaa helpon luotto-ohjeensa
-
Kaalilaatikko Kari Aihisen tapaan eli "päivitetty kaalilaatikko"
-
Mokkapalamutakakku