Makuja-sivujen kansikuva
Makuja

Täytetyt munanpuolikkaat

Julkaistu 30.05.2014 07:53

Munanpuolikkaat sopivat kevään juhliin pieneksi suolaiseksi. Ne on helppo valmistaa ja katoavat taatusti parempiin suihin.

Ainekset

  • 5 keitettyä munaa
  • ¾ dl tillimajoneesia tai muuta majoneesia
  • ½ dl tilliä silputtuna
  • 1 dl valutettuja katkarapuja suolaliemessä
  • limepippuria myllystä

Koristeluun

  • 10-20 katkarapua

Valmistusohje

Keitä munat ja jäähdytä.

Puolita munat ja poista keltuaiset varovasti kulhoon.

Sekoita keltuaisten joukkoon tillimajoneesi, silputtua tilliä, valutetut katkaravut hienonnettuna ja limepippuria myllystä.

Lusikoi täyte munanpuolikkaisiin keltuaisten paikalle ja koristele katkaravuilla.

Tuoreimmat aiheesta

Täytetyt munanpuolikkaat