Julkaistu
Texmexin makuisen munakkaan valmistat helposti kokki Harri Syrjäsen reseptillä.
Ainekset
- 3 munaa
- 2 rkl kermaa
- 1 dl juustoraastetta
- 1/2 avocado
- 1/2 jalapeno
- 7 nacholastua
- suolaa ja valkopippuria
Valmistusohje
- Riko munat kulhoon ja lorauta kerma perään.
- Riko munien rakenne, mutta älä vatkaa.
- Kuumenna pannu kuumaksi ja heitä nokare voita. Anna voin ruskistua ja kaada munat perään.
- Operoi lastalla hetki ja rupee asentamaan täytteitä. Ensin suola ja pippuri. Sitten juustoraaste, avocado, jalapeno ja nachot.
- Kypsennä miedossa lämmössä ja käännä taskuksi. Tarjoile ja nauti
Katso kaikki Harri Syrjäsen reseptit!
Aiheeseen liittyvää:
Makuja-videot
Parhaat ruokaohjelmat
-
Koko Suomi leipoo
Koko Suomi leipoo on herkullinen hyvänmielen ohjelma, jossa taitavat kotileipurit kilpailevat parhaan leipurin tittelistä.
Suosituimmat reseptit
-
Maisemakahvilan raparperipiirakka – Katariinan kuuluisa resepti
-
Avokadopasta à la Alexander Gullichsen
-
Coleslaw á la Kari Aihinen
-
Parsan keittäminen – helppo ohje
-
Itkukana – Hanna Gullichsenin helppo arkiruoka
-
Vappu Pimiän yön yli -sämpylät
-
MasterChef Suomi: Omenakakku ja kanelijäätelöä, Maritan resepti
-
Parsarisotto – täydellinen risotto Hans Välimäen ohjeella
-
Ylioppilaslakkipikkuleivät – Sarin upeat keksit ylioppilasjuhliin
-
Raparperi-pekoni-vuohenjuustoleivät