Julkaistu
Texmexin makuisen munakkaan valmistat helposti kokki Harri Syrjäsen reseptillä.
Ainekset
- 3 munaa
- 2 rkl kermaa
- 1 dl juustoraastetta
- 1/2 avocado
- 1/2 jalapeno
- 7 nacholastua
- suolaa ja valkopippuria
Valmistusohje
- Riko munat kulhoon ja lorauta kerma perään.
- Riko munien rakenne, mutta älä vatkaa.
- Kuumenna pannu kuumaksi ja heitä nokare voita. Anna voin ruskistua ja kaada munat perään.
- Operoi lastalla hetki ja rupee asentamaan täytteitä. Ensin suola ja pippuri. Sitten juustoraaste, avocado, jalapeno ja nachot.
- Kypsennä miedossa lämmössä ja käännä taskuksi. Tarjoile ja nauti
Katso kaikki Harri Syrjäsen reseptit!
Aiheeseen liittyvää:
Makuja-videot
Parhaat ruokaohjelmat
-
MasterChef Suomi
MasterChef-keittiön valtaavat amatöörikokit! Satojen hakijoiden joukosta valitut, Suomen parhaat kotikokkaajat havittelevat liekinkuumaa MasterChef Suomi -arvonimeä ja 10.000 euron rahapalkintoa. Riittävätkö taidot kelloa vastaan kokatessa miellyttämään tuomaristoa? Uudella kaudella Kape Aihisen seuraksi tuomarikolmikkoon liittyy kaksi huippukokkia, Henri Alén sekä vaikuttavan kansainvälisen uran luonut Helena Puolakka.
Suosituimmat reseptit
-
Kaalilaatikko – Pirjon paras resepti, johon sinäkin rakastut
-
Avokadopasta à la Alexander Gullichsen
-
Itkukana – Hanna Gullichsenin helppo arkiruoka
-
Uunijuurekset Kari Aihisen tapaan
-
Vappu Pimiän yön yli -sämpylät
-
Mokkapalamutakakku
-
Lohta toscanalaiseen tapaan – Hanna Sumarin vartissa valmistuva hittiruoka
-
Vappu Pimiän saaristolaisleipä
-
Kaalilaatikko Kari Aihisen tapaan eli "päivitetty kaalilaatikko"
-
Parhaat lihapullat – Kari Aihinen paljastaa helpon luotto-ohjeensa