Julkaistu
Kannustetaan Suomea ja Käärijää Euroviisuissa 2023! Kokki Harri Syrjänen kehitteli maukkaan vihreän pastan suomalaisten kisastudioihin.
Ainekset
- 250 g pastaa
- 1 ruukku basilikaa
- 40 g tuoretta pinaattia
- 3 valkosipulinkynttä
- 30g parmesanjuustoa
- 1 lime
- 1 dl oliiviöljyä
- 1 dl pakasteherneitä
Valmistusohje
- Keitä pasta ohjeen mukaan kypsäksi. Tee kastike valmiiksi pastan kypsentyessä.
- Leikkaa valkosipuli pieneksi, raasta limen kuori, raasta parmesan ja nypi basilikanlehdet.
- Laita korkeaan sekoitusastiaan basilika, pinaatti, parmesan ja oliiviöljy. Sekoita sauvasekoittimella sileäksi.
- Kaada vedet pastasta ja sekoita kuuman pastan sekaan valkosipuli, limen kuori, herneet ja kastike. Sekoita hyvin.
- Nosta annos lautasella ja purista limen mehua päälle.
Katso kaikki Harri Syrjäsen reseptit!
Aiheeseen liittyvää:
Makuja-videot
Parhaat ruokaohjelmat
-
MasterChef Suomi
MasterChef-keittiön valtaavat amatöörikokit! Satojen hakijoiden joukosta valitut, Suomen parhaat kotikokkaajat havittelevat liekinkuumaa MasterChef Suomi -arvonimeä ja 10.000 euron rahapalkintoa. Riittävätkö taidot kelloa vastaan kokatessa miellyttämään tuomaristoa? Uudella kaudella Kape Aihisen seuraksi tuomarikolmikkoon liittyy kaksi huippukokkia, Henri Alén sekä vaikuttavan kansainvälisen uran luonut Helena Puolakka.
Suosituimmat reseptit
-
Kaalilaatikko – Pirjon paras resepti, johon sinäkin rakastut
-
Itkukana – Hanna Gullichsenin helppo arkiruoka
-
Avokadopasta à la Alexander Gullichsen
-
Henri Alénin italialainen tonnikala-papusalaatti eli insalata fagioli e tonno
-
Uunijuurekset Kari Aihisen tapaan
-
Vappu Pimiän yön yli -sämpylät
-
Vappu Pimiän saaristolaisleipä
-
Parhaat lihapullat – Kari Aihinen paljastaa helpon luotto-ohjeensa
-
Lohta toscanalaiseen tapaan – Hanna Sumarin vartissa valmistuva hittiruoka
-
Kaalilaatikko Kari Aihisen tapaan eli "päivitetty kaalilaatikko"