Näin valmistuu Harri Syrjäsen viisupasta 2023 0:55

Harri Syrjäsen viisupasta 2023

Näin helposti valmistuu vihreä viisupasta. Harri Syrjänen näyttää!

Kannustetaan Suomea ja Käärijää Euroviisuissa 2023! Kokki Harri Syrjänen kehitteli maukkaan vihreän pastan suomalaisten kisastudioihin.

Ainekset

  • 250 g pastaa
  • 1 ruukku basilikaa
  • 40 g tuoretta pinaattia
  • 3 valkosipulinkynttä
  • 30g parmesanjuustoa
  • 1 lime
  • 1 dl oliiviöljyä
  • 1 dl pakasteherneitä

Valmistusohje

  1. Keitä pasta ohjeen mukaan kypsäksi. Tee kastike valmiiksi pastan kypsentyessä.
  2. Leikkaa valkosipuli pieneksi, raasta limen kuori, raasta parmesan ja nypi basilikanlehdet.
  3. Laita korkeaan sekoitusastiaan basilika, pinaatti, parmesan ja oliiviöljy. Sekoita sauvasekoittimella sileäksi.
  4. Kaada vedet pastasta ja sekoita kuuman pastan sekaan valkosipuli, limen kuori, herneet ja kastike. Sekoita hyvin.
  5. Nosta annos lautasella ja purista limen mehua päälle.

Parhaat ruokaohjelmat

  • masterchef2 (002)
    MasterChef Suomi

    MasterChef-keittiön valtaavat amatöörikokit! Satojen hakijoiden joukosta valitut, Suomen parhaat kotikokkaajat havittelevat liekinkuumaa MasterChef Suomi -arvonimeä ja 10.000 euron rahapalkintoa. Riittävätkö taidot kelloa vastaan kokatessa miellyttämään tuomaristoa? Uudella kaudella Kape Aihisen seuraksi tuomarikolmikkoon liittyy kaksi huippukokkia, Henri Alén sekä vaikuttavan kansainvälisen uran luonut Helena Puolakka.