Uunissa paistetut punasipulit

Helppoa – ja hyvää! Tarjoile lisukkeena kalalle tai linnulle.

Neljälle

  • 4 tasakokoista punasipulia
  • 1 rkl rapsiöljyä
  • suolaa

Tarjoiluun

  • vatkattua ranskankermaa

Valmistusohje

1. Kuumenna uuni 225 asteeseen. Kuori sipulit, laita ne kanta alaspäin leikkuulaudalle ja leikkaa halki lähes alas asti ristiviillolla terävällä veitsellä.

2. Penslaa sipulit öljyllä ja paista uunissa 15-20 minuuttia tai kunnes sipulit ovat täysin pehmenneet.

3. Aseta sipulit ranskankermapedille ja ripottele päälle suolaa ennen tarjoilua.

Parhaat ruokaohjelmat

  • card_kaappaus_keittiossa
    Kaappaus keittiössä

    Huippukokki Kari ‘Kape’ Aihinen rientää suomalaisten kotikokkien avuksi. Nirsoilu, napostelu ja liian yksipuoliset ruokavaliot jäävät historiaan, kun Kape palauttaa keittiöihin tekemisen ilon sekä tuo lautasille värejä ja terveellisiä, maukkaita ruokia. Tehdään keittiöstä taas kodin paras paikka!