Uunissa paistetut punasipulit
Helppoa – ja hyvää! Tarjoile lisukkeena kalalle tai linnulle.
- Ruokavalio: Kevyt, Kananmunaton, Gluteeniton, Kasvisruoka
Neljälle
- 4 tasakokoista punasipulia
- 1 rkl rapsiöljyä
- suolaa
Tarjoiluun
- vatkattua ranskankermaa
Valmistusohje
1. Kuumenna uuni 225 asteeseen. Kuori sipulit, laita ne kanta alaspäin leikkuulaudalle ja leikkaa halki lähes alas asti ristiviillolla terävällä veitsellä.
2. Penslaa sipulit öljyllä ja paista uunissa 15-20 minuuttia tai kunnes sipulit ovat täysin pehmenneet.
3. Aseta sipulit ranskankermapedille ja ripottele päälle suolaa ennen tarjoilua.
Aiheeseen liittyvää:
Makuja-videot
Parhaat ruokaohjelmat
-
Kaappaus keittiössä
Huippukokki Kari ‘Kape’ Aihinen rientää suomalaisten kotikokkien avuksi. Nirsoilu, napostelu ja liian yksipuoliset ruokavaliot jäävät historiaan, kun Kape palauttaa keittiöihin tekemisen ilon sekä tuo lautasille värejä ja terveellisiä, maukkaita ruokia. Tehdään keittiöstä taas kodin paras paikka!
Suosituimmat reseptit
-
Kaalilaatikko – Pirjon paras resepti, johon sinäkin rakastut
-
Itkukana – Hanna Gullichsenin helppo arkiruoka
-
Avokadopasta à la Alexander Gullichsen
-
Uunijuurekset Kari Aihisen tapaan
-
Vappu Pimiän yön yli -sämpylät
-
Lohta toscanalaiseen tapaan – Hanna Sumarin vartissa valmistuva hittiruoka
-
Vappu Pimiän saaristolaisleipä
-
Parhaat lihapullat – Kari Aihinen paljastaa helpon luotto-ohjeensa
-
Kaalilaatikko Kari Aihisen tapaan eli "päivitetty kaalilaatikko"
-
Mokkapalamutakakku