Makuja-sivujen kansikuva
Makuja

Uunissa paistetut punasipulit

Julkaistu 18.02.2013 00:00

Helppoa – ja hyvää! Tarjoile lisukkeena kalalle tai linnulle.

Neljälle

  • 4 tasakokoista punasipulia
  • 1 rkl rapsiöljyä
  • suolaa

Tarjoiluun

  • vatkattua ranskankermaa

Valmistusohje

1. Kuumenna uuni 225 asteeseen. Kuori sipulit, laita ne kanta alaspäin leikkuulaudalle ja leikkaa halki lähes alas asti ristiviillolla terävällä veitsellä.

2. Penslaa sipulit öljyllä ja paista uunissa 15-20 minuuttia tai kunnes sipulit ovat täysin pehmenneet.

3. Aseta sipulit ranskankermapedille ja ripottele päälle suolaa ennen tarjoilua.

Tuoreimmat aiheesta

Kasvislisuke