Roccon tomaattikastike
Julkaistu
Nopea tomaattikastike suoraan italialaisesta keittiöstä.
- Ruokavalio: Kananmunaton, Gluteeniton, Laktoositon, Kasvisruoka
Ainekset
- 1 keskikokoinen sipuli, hienoksi pilkottuna
- 1 valkosipulinkynsi, hienoksi pilkottuna
- 4 rkl neitsytoliiviöljyä
- 790 g tomaattimurskaa
- kuivattua chilipalkoa, murskattuna
- 5 basilikanlehteä, revittynä
- suolaa
Valmistusohje
- Kuumenna öljy pannussa, lisää sipuli, valkosipuli ja chili. Paista kevyesti.
- Lisää tomaattimurska. Anna kiehua hiljalleen noin 10 minuuttia.
- Mausta suolalla.
- Lisää basilika viimeisenä.
Aiheeseen liittyvää:
Makuja-videot
Parhaat ruokaohjelmat
-
Koko Suomi leipoo
Koko Suomi leipoo on herkullinen hyvänmielen ohjelma, jossa taitavat kotileipurit kilpailevat parhaan leipurin tittelistä.
Suosituimmat reseptit
-
Kaalilaatikko – Pirjon paras resepti, johon sinäkin rakastut
-
Itkukana – Hanna Gullichsenin helppo arkiruoka
-
Avokadopasta à la Alexander Gullichsen
-
Henri Alénin italialainen tonnikala-papusalaatti eli insalata fagioli e tonno
-
Uunijuurekset Kari Aihisen tapaan
-
Vappu Pimiän yön yli -sämpylät
-
Vappu Pimiän saaristolaisleipä
-
Parhaat lihapullat – Kari Aihinen paljastaa helpon luotto-ohjeensa
-
Lohta toscanalaiseen tapaan – Hanna Sumarin vartissa valmistuva hittiruoka
-
Kaalilaatikko Kari Aihisen tapaan eli "päivitetty kaalilaatikko"