Makuja-sivujen kansikuva
Makuja

Raakariisiä vihannesten kera

Julkaistu 18.02.2013 00:00

Kaunista, terveellistä ja maukasta.

Neljälle

  • 1 kukkakaali
  • 3-4 porkkanaa
  • 2 palsternakkaa
  • noin 10 pikkusipulia

Kastike

  • 500 g tomaattimurskaa chilillä
  • suolaa ja mustapippuria
  • 1 maustemitta sokeria
  • 2 rkl oliiviöljyä
  • hienonnettua persiljaa

Tarjoiluun

  • keitettyä raakariisiä

Valmistusohje

1. Sekoita kastike kattilassa. Anna poreilla hiljalleen samalla kun keität riisin.

2. Kuumenna kevyesti suolattua vettä kiehuvaksi. Paloittele vihannekset pienemmiksi ja keitä ne sopivan kypsiksi.

3. Asettele riisi vadille ja vihannekset päälle. Kaada päälle kastike, koristele persiljalla.

Tuoreimmat aiheesta

Kasvispata