Raakariisiä vihannesten kera
Kaunista, terveellistä ja maukasta.
- Ruokavalio: Kananmunaton, Gluteeniton, Laktoositon, Kasvisruoka
Neljälle
- 1 kukkakaali
- 3-4 porkkanaa
- 2 palsternakkaa
- noin 10 pikkusipulia
Kastike
- 500 g tomaattimurskaa chilillä
- suolaa ja mustapippuria
- 1 maustemitta sokeria
- 2 rkl oliiviöljyä
- hienonnettua persiljaa
Tarjoiluun
- keitettyä raakariisiä
Valmistusohje
1. Sekoita kastike kattilassa. Anna poreilla hiljalleen samalla kun keität riisin.
2. Kuumenna kevyesti suolattua vettä kiehuvaksi. Paloittele vihannekset pienemmiksi ja keitä ne sopivan kypsiksi.
3. Asettele riisi vadille ja vihannekset päälle. Kaada päälle kastike, koristele persiljalla.
Aiheeseen liittyvää:
Makuja-videot
Parhaat ruokaohjelmat
-
MasterChef Suomi
MasterChef-keittiön valtaavat amatöörikokit! Satojen hakijoiden joukosta valitut, Suomen parhaat kotikokkaajat havittelevat liekinkuumaa MasterChef Suomi -arvonimeä ja 10.000 euron rahapalkintoa. Riittävätkö taidot kelloa vastaan kokatessa miellyttämään tuomaristoa? Uudella kaudella Kape Aihisen seuraksi tuomarikolmikkoon liittyy kaksi huippukokkia, Henri Alén sekä vaikuttavan kansainvälisen uran luonut Helena Puolakka.
Suosituimmat reseptit
-
Lohta toscanalaiseen tapaan – Hanna Sumarin vartissa valmistuva hittiruoka
-
Vappu Pimiän yön yli -sämpylät
-
Uunijuurekset Kari Aihisen tapaan
-
Mokkapalamutakakku yhdistää kaksi kahvipöydän herkkua
-
Avokadopasta à la Alexander Gullichsen
-
Mokkapalamutakakku
-
Piparijäätelö
-
Anun lohipiirakka
-
Vappu Pimiän saaristolaisleipä
-
Itkukana – Hanna Gullichsenin helppo arkiruoka