Tonnikalasalaatti

Hemmottele itseäsi herkullisella tonnikalasalaatilla. Tarjoa valmis salaatti öljykastikkeen kanssa.

Neljä annosta

  • 400g salaattia
  • 400 g (2 prk) tonnikalaa
  • 2 tomaattia
  • 100 g maissin jyviä
  • 1 paprika
  • 3 keitettyä kananmunaa
  • 10 kaprista
  • mustapippuria
  • 1 dl oliiviöljyä
  • 2-3 rkl tummaa balsamicoa
  • 4 palaa tummaa ruisleipää

Valmistusohje

Huuhtele ja kuivaa salaatti hyvin. Asettele se tarjoilu astiaan ja nosta päälle valutettu tonnikala, lohkotut tomaatit sekä kananmunat, maissinjyvät, suikaloitu paprika ja kaprikset.

Paahda ruisleipä palat ja leikkaa ne tikuiksi. Ripottele ne salaatin pinnalle ja tarjoa valmis salaatti öljykastikeen kanssa.

Parhaat ruokaohjelmat