Tonnikalasalaatti
Julkaistu
Hemmottele itseäsi herkullisella tonnikalasalaatilla. Tarjoa valmis salaatti öljykastikkeen kanssa.
- Ruokavalio: Laktoositon
Neljä annosta
- 400g salaattia
- 400 g (2 prk) tonnikalaa
- 2 tomaattia
- 100 g maissin jyviä
- 1 paprika
- 3 keitettyä kananmunaa
- 10 kaprista
- mustapippuria
- 1 dl oliiviöljyä
- 2-3 rkl tummaa balsamicoa
- 4 palaa tummaa ruisleipää
Valmistusohje
Huuhtele ja kuivaa salaatti hyvin. Asettele se tarjoilu astiaan ja nosta päälle valutettu tonnikala, lohkotut tomaatit sekä kananmunat, maissinjyvät, suikaloitu paprika ja kaprikset.
Paahda ruisleipä palat ja leikkaa ne tikuiksi. Ripottele ne salaatin pinnalle ja tarjoa valmis salaatti öljykastikeen kanssa.
Aiheeseen liittyvää:
Makuja-videot
Parhaat ruokaohjelmat
-
Koko Suomi leipoo
Koko Suomi leipoo on herkullinen hyvänmielen ohjelma, jossa taitavat kotileipurit kilpailevat parhaan leipurin tittelistä.
Suosituimmat reseptit
-
Kaalilaatikko – Pirjon paras resepti, johon sinäkin rakastut
-
Itkukana – Hanna Gullichsenin helppo arkiruoka
-
Henri Alénin italialainen tonnikala-papusalaatti eli insalata fagioli e tonno
-
Avokadopasta à la Alexander Gullichsen
-
Uunijuurekset Kari Aihisen tapaan
-
Vappu Pimiän yön yli -sämpylät
-
Vappu Pimiän saaristolaisleipä
-
Parhaat lihapullat – Kari Aihinen paljastaa helpon luotto-ohjeensa
-
Marry Me -kana – paras broilerikastike puolessa tunnissa
-
Kaalilaatikko Kari Aihisen tapaan eli "päivitetty kaalilaatikko"