Makuja-sivujen kansikuva
Makuja

Kanasalaatti sinappikastikkeella

Julkaistu 18.02.2013 00:00

Käytä valmiiksi grillattua, luutonta broilerinrintaa, se maistuu hyvältä niin salaatissa kuin leivän päälläkin.

Kahdelle

  • 2 lajiketta salaattia
  • 1 omena
  • 1 päärynä
  • n. 10 herkkusientä
  • 1 iso porkkana
  • 1 pala juuriselleriä
  • 1 grillattu broilerinrinta
  • n. 10 saksanpähkinää

Kastike

  • ½ dl oliiviöljyä
  • ¼ dl mineraalivettä
  • 1 tl vaaleaa dijonsinappia
  • suolaa ja pippuria

Valmistusohje

1. Revi salaatti pienemmiksi paloiksi. Kuutioi omena ja päärynä, viipaloi sienet, raasta porkkana ja juuriselleri. Viipaloi kananrinta. Paahda saksanpähkinät kuivassa pannussa, rouhi ne karkeasti.

2. Asettele salaattiainekset kauniisti lautasille.

3. Sekoita kastike ja lusikoi salaatin päälle.

Tuoreimmat aiheesta

Kanasalaatti