1. Kuutioi tonnikala pieneksi. Hienonna kaprikset. Kuori ja raasta inkivääri. Sekoita tonnikala ja kapris oliiviöljyn, inkiväärin ja gourmetsuolan kanssa.
2. Repäise iso arkki alumiinifoliota ja taita se kaksinkerroin. Laita paksu nauha tonnikalatartaria arkin toiseen päähän. Kääri tiukaksi rullaksi, halkaisijaltaan n. 3 cm, ja kääri folion päät yhteen kuin karamellipaperi. Toista lopulla tonnikalaseoksella. Laita rullat pakastimeen n. 1 tunniksi.
3. Ota tonnikalarullat pakkasesta ja poista folio. Ripottele rullille seesaminsiemeniä joka puolelle ja taputtele siemenet kiinni. Paloittele rullat n. 3 cm paksuisiksi viipaleiksi. Halkaise avokado ja poista kivi. Muussaa hedelmäliha soijan, limemehun ja wasabin kanssa. Asettele tartarit tarjoiluvadille tai neljälle lautaselle, koristele avokadoseoksella. Tarjoile lisäsoijan kera.