Siikatartar

Tarjoa alkuruoaksi graavisiikatartaria grillatun puu-uunileivän kera.

Ainekset

  • 300 g graavisiikaa
  • 1 iso sipuli
  • ½ dl majoneesia
  • ½ dl smetanaa tai ranskankermaa
  • mustapippuria
  • 3 rkl sitruunamehua
  • ruohosipulia
  • 30 g siian mätiä
  • ½ punasipulia

Valmistusohje

Leikkaa kala ja sipuli aivan pikku hakkeeksi ja sekoita ne keskenään. Lisää seokseen majoneesi ja smetana. Mausta pippurilla, sitruunamehulla ja ruohosipulihakkeella. Tarjoa grillattujen puu-uunileipien kera. Viimeistele annos siianmädillä ja punasipulihakkeella.

Parhaat ruokaohjelmat

  • card_kaappaus_keittiossa
    Kaappaus keittiössä

    Huippukokki Kari ‘Kape’ Aihinen rientää suomalaisten kotikokkien avuksi. Nirsoilu, napostelu ja liian yksipuoliset ruokavaliot jäävät historiaan, kun Kape palauttaa keittiöihin tekemisen ilon sekä tuo lautasille värejä ja terveellisiä, maukkaita ruokia. Tehdään keittiöstä taas kodin paras paikka!