Leikkaa kala ja sipuli aivan pikku hakkeeksi ja sekoita ne keskenään. Lisää seokseen majoneesi ja smetana. Mausta pippurilla, sitruunamehulla ja ruohosipulihakkeella. Tarjoa grillattujen puu-uunileipien kera. Viimeistele annos siianmädillä ja punasipulihakkeella.
![Makuja-sivujen kansikuva](/_next/image?url=https%3A%2F%2Fapi.mtvuutiset.fi%2Fgraphql%2Fcaas%2Fv1%2Fmedia%2F9031112%2Fdata%2Fb2d83748c5617c43771e0bfb90a53e06%2Fmakuja-theme-heading-picture.jpg&w=1600&q=75)
Makuja
Siikatartar
![](https://api.mtvuutiset.fi/graphql/caas/v1/media/5670368/data/24a1f838bb6fdca25aea7e53fb17926c/landscape16_9/1600/siikatartar-5683.jpg)
Julkaistu 18.02.2013 00:00
Tarjoa alkuruoaksi graavisiikatartaria grillatun puu-uunileivän kera.
Ainekset
- 300 g graavisiikaa
- 1 iso sipuli
- ½ dl majoneesia
- ½ dl smetanaa tai ranskankermaa
- mustapippuria
- 3 rkl sitruunamehua
- ruohosipulia
- 30 g siian mätiä
- ½ punasipulia