Makuja-sivujen kansikuva
Makuja

Tuoreita punajuuria sitruunavoilla

Julkaistu 18.02.2013 00:00

Ihana ruokalaji kun punajuuret ovat vastakorjattuja!

Neljälle

  • 8-12 pientä, tuoretta punajuurta

Sitruunavoi

  • 75 g voita
  • 1 sitruunan raastettu kuori
  • puristettua sitruunamehua
  • hiutalesuolaa

Valmistusohje

1. Leikkaa punajuurista naatit pois mutta säilytä n. 1 cm sekä juuren pää. Keitä punajuuret sopivan pehmeiksi kevyesti suolatussa vedessä.

2. Anna jäähtyä ja kuori sitten.

3. Sekoita voi pehmeäksi, mausta tilkalla sitruunamehua ja raastettua kuorta. Ripottele päälle hiutalesuolaa ja tarjoile punajuurten kera.

Tuoreimmat aiheesta

Punajuuret