Makuja-sivujen kansikuva
Makuja

Punajuuria, grillattua chèvrejuustoa ja hunajaa

Julkaistu 18.02.2013 00:00

Vuohenjuusto maistuu rosmariinihunajalla voideltuna ja lämpimien punajuurten kera tarjoiltuna. Niin makuelämys kuin menestyskin on taattu.

4 annosta

  • 8 punajuurta
  • 4 viipaletta chèvrejuustoa
  • 4 rosmariinin tai timjamin oksaa
  • 8 rkl hunajaa
  • suolaa ja pippuria

Valmistusohje

1. Keitä punajuuret ilman suolaa vedessä. Lämmitä sillä välin hunaja ja rosmariinin oksat.

2. Voitele chèvreviipaleet hunajalla ja pane ne kuumaan grilliin minuutiksi, kunnes ne saavat hieman väriä.

3. Kuori ja viipaloi punajuuret ja asettele ne kuvan mallin mukaan. Lisää juuston koristeeksi vielä rosmariinin oksa.

Tuoreimmat aiheesta

Punajuuret