Punajuuria, grillattua chèvrejuustoa ja hunajaa

Vuohenjuusto maistuu rosmariinihunajalla voideltuna ja lämpimien punajuurten kera tarjoiltuna. Niin makuelämys kuin menestyskin on taattu.

4 annosta

  • 8 punajuurta
  • 4 viipaletta chèvrejuustoa
  • 4 rosmariinin tai timjamin oksaa
  • 8 rkl hunajaa
  • suolaa ja pippuria

Valmistusohje

1. Keitä punajuuret ilman suolaa vedessä. Lämmitä sillä välin hunaja ja rosmariinin oksat.

2. Voitele chèvreviipaleet hunajalla ja pane ne kuumaan grilliin minuutiksi, kunnes ne saavat hieman väriä.

3. Kuori ja viipaloi punajuuret ja asettele ne kuvan mallin mukaan. Lisää juuston koristeeksi vielä rosmariinin oksa.

Parhaat ruokaohjelmat

  • masterchef2 (002)
    MasterChef Suomi

    MasterChef-keittiön valtaavat amatöörikokit! Satojen hakijoiden joukosta valitut, Suomen parhaat kotikokkaajat havittelevat liekinkuumaa MasterChef Suomi -arvonimeä ja 10.000 euron rahapalkintoa. Riittävätkö taidot kelloa vastaan kokatessa miellyttämään tuomaristoa? Uudella kaudella Kape Aihisen seuraksi tuomarikolmikkoon liittyy kaksi huippukokkia, Henri Alén sekä vaikuttavan kansainvälisen uran luonut Helena Puolakka.