Uuniperunat: Esilämmitä uuni 225 asteeseen. Valitse uuniperunoiksi suurikokoisia perunoita. Kaikkein parhaita ovat Rosamunda-perunat. Pese ja kuivaa perunat ja voitele ne oliiviöljyllä. Pistele perunat haarukalla tai perunatikulla, pane ne unipellille ja kypsennä 50-60 minuuttia koon mukaan. Tarkista kypsyys perunatikulla. Perunat saavat olla mieluummin hieman liian kypsiä kuin liian kovia. Leikkaa ennen tarjoilua perunoiden kylkeen ristikkäinen viilto ja purista perunaa päistä niin, että viilto avautuu.
2. Katkaraputäyte: Sekoita kermaviili ja majoneesi. Leikkaa tomaatit ja paprika pienehköiksi paloiksi ja sekoita kermaviili-majoneesikastikkeen joukkoon. Lisää herneet ja katkaravut ja mausta tillillä, suolalla ja pippurilla.
3. Broileritäyte: Sekoita kermaviili ja majoneesi. Paloittele purjo ja paprika ja sekoita kermaviili-majoneesikastikkeen joukkoon. Lisää pannulla kypsennetyt broilerinpalat ja mausta currylla, suolalla ja pippurilla.