1. Kuumenna uuni 225 asteeseen. Huuhdo perunat, mutta älä kuori. Laita perunat uunipellille ja kaada päälle öljyä ohuena norona. Pyörittele perunoita öljyssä ja ripottele päälle suola. Laita perunat uuniin ja anna niiden paistua kunnes ne ovat pehmeitä ja ryppyisiä, n. 25-30 minuuttia.
2. Mojo: Kuori keitetyt, kylmät perunat ja valkosipulinkynnet. Halkaise chili, leikkaa pois väliseinät ja siemenet. Jos haluat tulisemman kastikkeen, säästä siemenet myöhempää käyttöä varten. Sekoita perunat, valkosipuli, chili, suola, paprikajauhe, juustokumina, oregano, viinietikka ja öljy tahnaksi tehosekoittimessa. Lisää kuuma vesi tipotellen sekoituksen aikana.
3. Halkaise uunissa kypsennetyt perunat, harjaa pois ylimääräinen suola ja tarjoile tulisen, punaisen kastikkeen sekä vihannesten kera, esimerkiksi keitettyjen sokeriherneiden. Myös leipä maistuu hyvältä perunoiden lisänä.