Vadelmakeitto melonipallojen kanssa

Ainakin juhlatilanteissa on mukava tarjota jälkiruokaa, vaikka melkein aina pitääkin laskea kaloreita. Laita hehkuvan punaista vadelmakeittoa, herkullista, mutta kuitenkin kevyttä.

Neljälle

  • 500 g pakastettuja vadelmia
  • 2-3 dl vettä
  • ½ dl sokeria
  • ½ hunajameloni
  • kurkunkuorisuikaleita

Valmistusohje

1. Sulata vadelmat, soseuta tehosekoittimessa tms. Laimenna vedellä sopivaksi. Sekoita joukkoon sokeri.

2. Koverra melonista palloja palloraudalla tai leikkaa melonin malto kuutioiksi. Suikaloi muutamia ohuita kurkunkuorisuikaleita kuorimaveitsellä. Koristele keitto melonipalloilla ja kurkunkuorisuikaleilla.

Parhaat ruokaohjelmat

  • card_kaappaus_keittiossa
    Kaappaus keittiössä

    Huippukokki Kari ‘Kape’ Aihinen rientää suomalaisten kotikokkien avuksi. Nirsoilu, napostelu ja liian yksipuoliset ruokavaliot jäävät historiaan, kun Kape palauttaa keittiöihin tekemisen ilon sekä tuo lautasille värejä ja terveellisiä, maukkaita ruokia. Tehdään keittiöstä taas kodin paras paikka!