Vadelmakeitto melonipallojen kanssa
Ainakin juhlatilanteissa on mukava tarjota jälkiruokaa, vaikka melkein aina pitääkin laskea kaloreita. Laita hehkuvan punaista vadelmakeittoa, herkullista, mutta kuitenkin kevyttä.
- Ruokavalio: Kevyt, Kananmunaton, Gluteeniton, Laktoositon, Kasvisruoka
Neljälle
- 500 g pakastettuja vadelmia
- 2-3 dl vettä
- ½ dl sokeria
- ½ hunajameloni
- kurkunkuorisuikaleita
Valmistusohje
1. Sulata vadelmat, soseuta tehosekoittimessa tms. Laimenna vedellä sopivaksi. Sekoita joukkoon sokeri.
2. Koverra melonista palloja palloraudalla tai leikkaa melonin malto kuutioiksi. Suikaloi muutamia ohuita kurkunkuorisuikaleita kuorimaveitsellä. Koristele keitto melonipalloilla ja kurkunkuorisuikaleilla.
Aiheeseen liittyvää:
Makuja-videot
Parhaat ruokaohjelmat
-
Kaappaus keittiössä
Huippukokki Kari ‘Kape’ Aihinen rientää suomalaisten kotikokkien avuksi. Nirsoilu, napostelu ja liian yksipuoliset ruokavaliot jäävät historiaan, kun Kape palauttaa keittiöihin tekemisen ilon sekä tuo lautasille värejä ja terveellisiä, maukkaita ruokia. Tehdään keittiöstä taas kodin paras paikka!
Suosituimmat reseptit
-
Lohta toscanalaiseen tapaan – Hanna Sumarin vartissa valmistuva hittiruoka
-
Kaalilaatikko – Pirjon paras resepti, johon sinäkin rakastut
-
Uunijuurekset Kari Aihisen tapaan
-
Vappu Pimiän yön yli -sämpylät
-
Avokadopasta à la Alexander Gullichsen
-
Mokkapalamutakakku yhdistää kaksi kahvipöydän herkkua
-
Mokkapalamutakakku
-
Piparijäätelö
-
Vappu Pimiän saaristolaisleipä
-
Itkukana – Hanna Gullichsenin helppo arkiruoka