Makuja-sivujen kansikuva
Makuja

Vadelmakeitto melonipallojen kanssa

Julkaistu 18.02.2013 00:00

Ainakin juhlatilanteissa on mukava tarjota jälkiruokaa, vaikka melkein aina pitääkin laskea kaloreita. Laita hehkuvan punaista vadelmakeittoa, herkullista, mutta kuitenkin kevyttä.

Neljälle

  • 500 g pakastettuja vadelmia
  • 2-3 dl vettä
  • ½ dl sokeria
  • ½ hunajameloni
  • kurkunkuorisuikaleita

Valmistusohje

1. Sulata vadelmat, soseuta tehosekoittimessa tms. Laimenna vedellä sopivaksi. Sekoita joukkoon sokeri.

2. Koverra melonista palloja palloraudalla tai leikkaa melonin malto kuutioiksi. Suikaloi muutamia ohuita kurkunkuorisuikaleita kuorimaveitsellä. Koristele keitto melonipalloilla ja kurkunkuorisuikaleilla.

Tuoreimmat aiheesta

Jälkiruokakeitto