Mainos
Gluteeniton grillattu kolmioleipä
Julkaistu
- Ruokavalio: Gluteeniton, Kasvisruoka
Ainekset
- Leiväksi sopii Semper Toasty Tumma,Trio tai Rouheinen (pakasteleipiä)
- 2 viipaletta Toasty -leipää
- 2 tomaattia
- 1 pala Mozzarella -juustoa
- Oliiviöljyä
- Mustapippuria
Valmistusohje
Viipaloi tomaatit ja Mozzarella–juusto.
Lado tomaatti- ja juustoviipaleet leivän päälle ja ripottele pinnalle hieman mustapippuria.
Laita päälle toinen leipäviipale ja paista hitaasti oliiviöljyssä paistin- tai grillipannulla.
Leikkaa leipä keskeltä kolmioiksi ja tarjoa herkullisen salaatin kera.
Aiheeseen liittyvää:
Makuja-videot
Parhaat ruokaohjelmat
-
Kaappaus keittiössä
Huippukokki Kari ‘Kape’ Aihinen rientää suomalaisten kotikokkien avuksi. Nirsoilu, napostelu ja liian yksipuoliset ruokavaliot jäävät historiaan, kun Kape palauttaa keittiöihin tekemisen ilon sekä tuo lautasille värejä ja terveellisiä, maukkaita ruokia. Tehdään keittiöstä taas kodin paras paikka!
Suosituimmat reseptit
-
Kaalilaatikko – Pirjon paras resepti, johon sinäkin rakastut
-
Avokadopasta à la Alexander Gullichsen
-
Itkukana – Hanna Gullichsenin helppo arkiruoka
-
Uunijuurekset Kari Aihisen tapaan
-
Vappu Pimiän yön yli -sämpylät
-
Mokkapalamutakakku
-
Lohta toscanalaiseen tapaan – Hanna Sumarin vartissa valmistuva hittiruoka
-
Vappu Pimiän saaristolaisleipä
-
Kaalilaatikko Kari Aihisen tapaan eli "päivitetty kaalilaatikko"
-
Parhaat lihapullat – Kari Aihinen paljastaa helpon luotto-ohjeensa