Sinappipaneerattua lohta
Julkaistu
Yksinkertainen paneeraus tekee tästä arkiruoasta oikein juhlallista. Silti se on helppo ja nopea valmistaa.
- Ruokavalio: Kevyt, Gluteeniton
Neljälle
- 4 palaa lohifileetä
- ½ dl makeaa sinappia
- 2 tl sinapinsiemeniä
- suolaa ja jauhettua mustapippuria
- 2 rkl voita
Tarjoiluun
- fetajuustoa
- papusalsaa
Valmistusohje
1. Kuumenna uuni 225 asteeseen. Laita lohipalat voideltuun, uuninkestävään vuokaan. Levitä päälle sinappi ja ripottele päälle sinapinsiemenet, suolaa ja pippuria. Höylää päälle ohuita voiviipaleita juustohöylän avulla.
2. Paista lohta uunin keskitasolla n. 20 minuuttia, sisälämpötilan tulee olla 60 astetta.
3. Tarjoile lisukkeiden kera.
Aiheeseen liittyvää:
Makuja-videot
Parhaat ruokaohjelmat
-
Koko Suomi leipoo
Koko Suomi leipoo on herkullinen hyvänmielen ohjelma, jossa taitavat kotileipurit kilpailevat parhaan leipurin tittelistä.
Suosituimmat reseptit
-
Pannukakku – paras pannukakkuohje on tässä!
-
Uunijuurekset Kari Aihisen tapaan
-
Salamurhaajan pasta eli spagetti all'assassina
-
Nakkikeitto – Kari Aihisen ylivoimainen resepti
-
Helppo marjapiirakka – onnistuu puolukoista, mustikoista tai vaikka herukoista
-
Avokadopasta à la Alexander Gullichsen
-
Vappu Pimiän yön yli -sämpylät
-
Suolakinuski-suklaajuustokakku
-
Maisemakahvilan raparperipiirakka – Katariinan kuuluisa resepti
-
Kapen helppo kurpitsapasta