Laita uuni lämpiämään 200 asteeseen. Kuori ja hienonna valkosipulinkynsi ja sipuli. Paista pannulla oliiviöljyssä pehmeäksi. Lisää mukaan pilkotut tatit ja jatka paistamista kunnes sienet saavat hieman väriä. Mausta paistos suolalla, pippurilla ja balsamicolla. Halkaise patonki taskuksi ja ripottele väliin oliiviöljyä. Paista patonki kypsäksi ja ota pois uunista. Täytä sienipaistoksella. Laita väliin vielä pestyä rucolaa ja parmesanlastuja. Leikkaa patonki pieniksi viipaleiksi ja tarjoile keiton kera.

Makuja
Tatti-parmesanpatongit

Julkaistu 18.02.2013 00:00
- Ruokavalio: Kasvisruoka, Kasvisruoka
Ainekset
- 1 esipaistettu patonki
- oliiviöljyä
- noin 150 g herkkutattia
- 1 sipuli
- 1 valkosipulinkynsi
- 2 rkl balsamicoa
- suolaa ja mustapippuria
- 1 ruukku rucolaa
- hieman parmesaanijuustoa
Valmistusohje
Lisää aiheesta:
Tuoreimmat aiheesta
Kasvisvoileipä- 26.02.202108:44
- 17.02.201322:00
- 17.02.201322:00
- 17.02.201322:00
- 17.02.201322:00