Tatti-parmesanpatongit
- Ruokavalio: Kasvisruoka
Ainekset
- 1 esipaistettu patonki
- oliiviöljyä
- noin 150 g herkkutattia
- 1 sipuli
- 1 valkosipulinkynsi
- 2 rkl balsamicoa
- suolaa ja mustapippuria
- 1 ruukku rucolaa
- hieman parmesaanijuustoa
Valmistusohje
Laita uuni lämpiämään 200 asteeseen. Kuori ja hienonna valkosipulinkynsi ja sipuli. Paista pannulla oliiviöljyssä pehmeäksi. Lisää mukaan pilkotut tatit ja jatka paistamista kunnes sienet saavat hieman väriä. Mausta paistos suolalla, pippurilla ja balsamicolla. Halkaise patonki taskuksi ja ripottele väliin oliiviöljyä. Paista patonki kypsäksi ja ota pois uunista. Täytä sienipaistoksella. Laita väliin vielä pestyä rucolaa ja parmesanlastuja. Leikkaa patonki pieniksi viipaleiksi ja tarjoile keiton kera.
Aiheeseen liittyvää:
Makuja-videot
Parhaat ruokaohjelmat
-
Kaappaus keittiössä
Huippukokki Kari ‘Kape’ Aihinen rientää suomalaisten kotikokkien avuksi. Nirsoilu, napostelu ja liian yksipuoliset ruokavaliot jäävät historiaan, kun Kape palauttaa keittiöihin tekemisen ilon sekä tuo lautasille värejä ja terveellisiä, maukkaita ruokia. Tehdään keittiöstä taas kodin paras paikka!
Suosituimmat reseptit
-
Kaalilaatikko – Pirjon paras resepti, johon sinäkin rakastut
-
Itkukana – Hanna Gullichsenin helppo arkiruoka
-
Avokadopasta à la Alexander Gullichsen
-
Uunijuurekset Kari Aihisen tapaan
-
Vappu Pimiän yön yli -sämpylät
-
Lohta toscanalaiseen tapaan – Hanna Sumarin vartissa valmistuva hittiruoka
-
Vappu Pimiän saaristolaisleipä
-
Parhaat lihapullat – Kari Aihinen paljastaa helpon luotto-ohjeensa
-
Kaalilaatikko Kari Aihisen tapaan eli "päivitetty kaalilaatikko"
-
Mokkapalamutakakku