Makkara-perunasalaatti
Julkaistu
Keittämällä perunat kuorineen niihin jää enemmän ravintoa. Valitse makkarat salaattiin makusi mukaan: Mietoa tai mausteista makkaraa, esimerkiksi nakkeja tai pepperonia.
- Ruokavalio: Kananmunaton, Gluteeniton, Kasvisruoka
Neljälle
- 1 kg perunoita
- 1 ½ dl kuivaa valkoviiniä
- 2 rkl hienonnettua ruohosipulia
- makkaraa
Kastike
- 4 rkl oliiviöljyä
- 1 rkl viinietikkaa
- suolaa ja mustapippuria
- 1 tl vaaleaa dijonsinappia
- öljyä paistamiseen
Valmistusohje
1. Keitä perunat kuorineen. Kuori keitetyt perunat, lohko ne ja laita kulhoon. Kaada päälle viini ja anna vetäytyä kannen alla.
2. Pilko ja paista makkarat. Sekoita perunoihin ruohosipulin kera.
3. Sekoita kastike ja kaada salaatin päälle.
Aiheeseen liittyvää:
Makuja-videot
Parhaat ruokaohjelmat
-
Koko Suomi leipoo
Koko Suomi leipoo on herkullinen hyvänmielen ohjelma, jossa taitavat kotileipurit kilpailevat parhaan leipurin tittelistä.
Suosituimmat reseptit
-
Kaalilaatikko – Pirjon paras resepti, johon sinäkin rakastut
-
Itkukana – Hanna Gullichsenin helppo arkiruoka
-
Avokadopasta à la Alexander Gullichsen
-
Uunijuurekset Kari Aihisen tapaan
-
Vappu Pimiän yön yli -sämpylät
-
Lohta toscanalaiseen tapaan – Hanna Sumarin vartissa valmistuva hittiruoka
-
Vappu Pimiän saaristolaisleipä
-
Parhaat lihapullat – Kari Aihinen paljastaa helpon luotto-ohjeensa
-
Kaalilaatikko Kari Aihisen tapaan eli "päivitetty kaalilaatikko"
-
Mokkapalamutakakku