1. Pane lihapala ahtaaseen astiaan. Sekoita marinadi ja kaada se lihan päälle. Peitä astia ja nosta jääkaappiin 5-7 päiväksi. Käännä lihaa silloin tällöin.
2. Nosta liha marinadista, kuivaa pinta ja ruskista kauttaaltaan voissa. Siirrä paisti pataan. Kaada joukkoon 2-3 dl siivilöityä marinadia ja keitä hyvin hiljaa kannen alla, kunnes liha on mureaa, 1½ - 2 tuntia. Käännä ja valele paistia silloin tällöin.
3. Nosta liha padasta ja siivilöi liemi. Kiehauta paistinliemi, lihaliemi sekä 1,5 dl kermaa. Sekoita jauho loppuun kermaan ja suurusta sillä kastike. Keitä 10 minuuttia. Mausta maistellen suolalla ja pippurilla, sekoita joukkoon hieman viinimarjahyytelöä. Tarjoile liha viipaloituna kastikkeen ja hyytelöllä täytettyjen päärynänpuolikkaiden kanssa.