Makuja-sivujen kansikuva
Makuja

Varhaiskaalisalaatti

Julkaistu 18.02.2013 00:00

Valmista liha-, kala- ja kanaruokien kevyeksi lisäkkeeksi maistuvaa ja kesäistä varhaiskaalisalaattia. Helppo salaatti jätetään tunniksi kylmään vetäytymään ennen tarjoilua.

Ainekset

  • 0,5 l varhaiskaalia suikaleina
  • 1 omena suikaleina
  • 10 retiisiä viipaleina
  • 1 dl kevätsipulia hienonnettuna
  • 0,5 tl kuminaa
  • 3 rkl öljyä
  • 1 rkl punaviinietikkaa
  • 1 tl sokeria
  • 0,5 tl suolaa

Valmistusohje

Sekoita ainekset keskenään ja anna vetäytyä kylmässä noin tunti.

Tuoreimmat aiheesta

Kaalisalaatti