Värikäs sipulisalaatti
Todella hyvin säilyvä salaatti on sipulinystävän unelma!
- Ruokavalio: Kevyt, Kananmunaton, Gluteeniton, Laktoositon, Kasvisruoka
Ainekset
- 6 sipulia
- 1 punainen paprika
- 1 vihreä paprika
- 1 oranssi paprika
Mausteliemi
- 2 dl Rajamäen Mausteista Etikkaa
- 2 dl vettä
- 2 tl suolaa
Valmistusohje
Leikkaa sipulit ja paprikat ohuiksi renkaiksi. Kuumenna mausteliemi ja lisää kasvikset liemeen. Anna kiehua 5 minuuttia.
Kaada salaatti lasitölkkeihin ja anna maustua muutama päivä. Tarjoa esim. liharuokien lisäkkeenä.
Salaatti säilyy hyvänä pari kuukautta, kunhan sitä säilytetään jääkaapissa.
Aiheeseen liittyvää:
Makuja-videot
Parhaat ruokaohjelmat
-
MasterChef Suomi
MasterChef-keittiön valtaavat amatöörikokit! Satojen hakijoiden joukosta valitut, Suomen parhaat kotikokkaajat havittelevat liekinkuumaa MasterChef Suomi -arvonimeä ja 10.000 euron rahapalkintoa. Riittävätkö taidot kelloa vastaan kokatessa miellyttämään tuomaristoa? Uudella kaudella Kape Aihisen seuraksi tuomarikolmikkoon liittyy kaksi huippukokkia, Henri Alén sekä vaikuttavan kansainvälisen uran luonut Helena Puolakka.
Suosituimmat reseptit
-
Kaalilaatikko – Pirjon paras resepti, johon sinäkin rakastut
-
Itkukana – Hanna Gullichsenin helppo arkiruoka
-
Avokadopasta à la Alexander Gullichsen
-
Uunijuurekset Kari Aihisen tapaan
-
Vappu Pimiän yön yli -sämpylät
-
Lohta toscanalaiseen tapaan – Hanna Sumarin vartissa valmistuva hittiruoka
-
Vappu Pimiän saaristolaisleipä
-
Parhaat lihapullat – Kari Aihinen paljastaa helpon luotto-ohjeensa
-
Kaalilaatikko Kari Aihisen tapaan eli "päivitetty kaalilaatikko"
-
Mokkapalamutakakku