Värikäs sipulisalaatti

Todella hyvin säilyvä salaatti on sipulinystävän unelma!

Ainekset

  • 6 sipulia
  • 1 punainen paprika
  • 1 vihreä paprika
  • 1 oranssi paprika

Mausteliemi

  • 2 dl Rajamäen Mausteista Etikkaa
  • 2 dl vettä
  • 2 tl suolaa

Valmistusohje

Leikkaa sipulit ja paprikat ohuiksi renkaiksi. Kuumenna mausteliemi ja lisää kasvikset liemeen. Anna kiehua 5 minuuttia.

Kaada salaatti lasitölkkeihin ja anna maustua muutama päivä. Tarjoa esim. liharuokien lisäkkeenä.

Salaatti säilyy hyvänä pari kuukautta, kunhan sitä säilytetään jääkaapissa.

Parhaat ruokaohjelmat

  • masterchef2 (002)
    MasterChef Suomi

    MasterChef-keittiön valtaavat amatöörikokit! Satojen hakijoiden joukosta valitut, Suomen parhaat kotikokkaajat havittelevat liekinkuumaa MasterChef Suomi -arvonimeä ja 10.000 euron rahapalkintoa. Riittävätkö taidot kelloa vastaan kokatessa miellyttämään tuomaristoa? Uudella kaudella Kape Aihisen seuraksi tuomarikolmikkoon liittyy kaksi huippukokkia, Henri Alén sekä vaikuttavan kansainvälisen uran luonut Helena Puolakka.