Kesäkurpitsa-paprikasalaatti
Jokaisessa seisovassa pöydässä ja päivällispöydässä on oltava jotakin vihreää. Pääsiäisenä on toki hauskaa, jos salaatti on keltainen!
- Ruokavalio: Kevyt, Kananmunaton, Gluteeniton, Laktoositon, Kasvisruoka
Raaka-aineet
- 1 iso keltainen kesäkurpitsa
- 1 keltainen paprika
- 1 oranssi paprika
- 1 rkl viinietikkaa
- 2 rkl oliiviöljyä
- sormisuolaa
- jauhettua mustapippuria
Valmistusohje
1. Suikaloi kesäkurpitsa ja paprikat, laita ne mikroon täydellä teholla 2 minuutiksi.
2. Vatkaa öljy ja viinietikka, kaada kastike lämpimien kasvisten päälle.
3. Mausta hiutalesuolalla ja vastajauhetulla mustapippurilla.
Aiheeseen liittyvää:
Makuja-videot
Parhaat ruokaohjelmat
-
Kaappaus keittiössä
Huippukokki Kari ‘Kape’ Aihinen rientää suomalaisten kotikokkien avuksi. Nirsoilu, napostelu ja liian yksipuoliset ruokavaliot jäävät historiaan, kun Kape palauttaa keittiöihin tekemisen ilon sekä tuo lautasille värejä ja terveellisiä, maukkaita ruokia. Tehdään keittiöstä taas kodin paras paikka!
Suosituimmat reseptit
-
Lohta toscanalaiseen tapaan – Hanna Sumarin vartissa valmistuva hittiruoka
-
Vappu Pimiän yön yli -sämpylät
-
Uunijuurekset Kari Aihisen tapaan
-
Mokkapalamutakakku yhdistää kaksi kahvipöydän herkkua
-
Avokadopasta à la Alexander Gullichsen
-
Mokkapalamutakakku
-
Piparijäätelö
-
Vappu Pimiän saaristolaisleipä
-
Anun lohipiirakka
-
Itkukana – Hanna Gullichsenin helppo arkiruoka