Makuja-sivujen kansikuva
Makuja

Kesäkurpitsa-paprikasalaatti

Julkaistu 18.02.2013 00:00

Jokaisessa seisovassa pöydässä ja päivällispöydässä on oltava jotakin vihreää. Pääsiäisenä on toki hauskaa, jos salaatti on keltainen!

Raaka-aineet

  • 1 iso keltainen kesäkurpitsa
  • 1 keltainen paprika
  • 1 oranssi paprika
  • 1 rkl viinietikkaa
  • 2 rkl oliiviöljyä
  • sormisuolaa
  • jauhettua mustapippuria

Valmistusohje

1. Suikaloi kesäkurpitsa ja paprikat, laita ne mikroon täydellä teholla 2 minuutiksi.

2. Vatkaa öljy ja viinietikka, kaada kastike lämpimien kasvisten päälle.

3. Mausta hiutalesuolalla ja vastajauhetulla mustapippurilla.

Tuoreimmat aiheesta

Kesäkurpitsasalaatti