1. Perkaa paprika ja leikkaa suikaleiksi. Leikkaa tomaatit lohkoiksi ja kuori pikkusipulit. Ryöppää sipulit kevyesti suolatussa vedessä ja ota ne valumaan.
2. Punaviinikastike: Hienonna salottisipuli. Sulata voi kasarissa ja kuullota sipulisilppua siinä ruskistamatta. Ota liedeltä ja sekoita joukkoon jauhot. Keitä toisessa kasarissa lihaliemi ja viini. Nosta sipuli-jauhoseoskasari takaisin liedelle ja lisää siihen vähitellen viini-lihaliemiseosta koko ajan sekoittaen. Mausta tomaattipyreellä, soijalla suolalla ja pippurilla ja anna kastikkeen poreilla miedolla lämmöllä 5 minuuttia silloin tällöin sekoitellen. Siivilöi kastike ennen tarjoilua.
3. Mausta kyljykset suolalla ja pippurilla ja paista niitä voissa noin 3 minuuttia kummaltakin puolelta, nosta pikkusipulit ruskistumaan mukaan viime minuuteiksi. Nosta kyljykset pannulta ja pane paprikasuikaleet ja tomaattilohkot paistumaan sipulien kanssa hetkeksi. Tarjoile vihannekset vasikanselyksien ja punaviinikastikkeen kanssa ja lisäksi keitettyä riisiä tai perunaa.