Vegepizza

Pizza on aina suosikkiruokaa, ja tässä täysin vegetaarisena versiona. Jos haluat oikein maistuvia oliiveja, valitse kivellisiä. Poista kivet ennen paistamista tai varoita vieraitasi.

1 isoon pizzaan

  • 1 pkt pizzapohja-aineksia isoon pizzaan

Täyte

  • 2 rkl oliiviöljyä
  • 4-6 tomaattia, viipaleina
  • 2 isoa keltasipulia, renkaina
  • 1 iso lasillinen mustia oliiveja
  • n. 3 dl juustoraastetta
  • paprikajauhetta

Valmistusohje

1. Kuumenna uuni 250 asteeseen. Valmista taikina pakkauksen ohjeen mukaan, kohota ja kaulitse niin että taikina peittää uunipellin.

2. Penslaa öljyllä.

3. Laita päälle tomaattia, sipulia ja oliiveja. Ripottele päälle juustoa, puuteroi paprikalla ja kypsennä uunissa.

Parhaat ruokaohjelmat

  • card_kaappaus_keittiossa
    Kaappaus keittiössä

    Huippukokki Kari ‘Kape’ Aihinen rientää suomalaisten kotikokkien avuksi. Nirsoilu, napostelu ja liian yksipuoliset ruokavaliot jäävät historiaan, kun Kape palauttaa keittiöihin tekemisen ilon sekä tuo lautasille värejä ja terveellisiä, maukkaita ruokia. Tehdään keittiöstä taas kodin paras paikka!