Mehevä tonnikalapitsa
Tarjoile pizza aina vastapaistettuna. Silloin se maistuu parhaimmalta.
2 kpl
- 1 pkt pizzapohja-aineksia
Täyte
- 1 prk tonnikalaa vedessä
- 2-3 dl tomaattimurskaa
- 1 rkl oliiviöljyä
- 1 keltasipuli, viipaleina
- 1 tl oreganoa
- 15 vihreää oliivia, viipaleina
- juustoraastetta
- suolaa ja mustapippuria
Valmistusohje
1. Kuumenna uuni 250 asteeseen. Valmista taikina pakkauksen ohjeen mukaan. Kohota ja leivo kaksi pizzapohjaa.
2. Sekoita tomaattimurska ja öljy, levitä pohjille. Laita päälle sipulia, tonnikalaa ja oliiveja ja mausta suolalla, pippurilla ja oreganolla. Ripottele päälle juustoa, kypsennä uunissa.
Aiheeseen liittyvää:
Makuja-videot
Parhaat ruokaohjelmat
-
Kaappaus keittiössä
Huippukokki Kari ‘Kape’ Aihinen rientää suomalaisten kotikokkien avuksi. Nirsoilu, napostelu ja liian yksipuoliset ruokavaliot jäävät historiaan, kun Kape palauttaa keittiöihin tekemisen ilon sekä tuo lautasille värejä ja terveellisiä, maukkaita ruokia. Tehdään keittiöstä taas kodin paras paikka!
Suosituimmat reseptit
-
Lohta toscanalaiseen tapaan – Hanna Sumarin vartissa valmistuva hittiruoka
-
Vappu Pimiän yön yli -sämpylät
-
Uunijuurekset Kari Aihisen tapaan
-
Mokkapalamutakakku yhdistää kaksi kahvipöydän herkkua
-
Avokadopasta à la Alexander Gullichsen
-
Mokkapalamutakakku
-
Piparijäätelö
-
Vappu Pimiän saaristolaisleipä
-
Anun lohipiirakka
-
Itkukana – Hanna Gullichsenin helppo arkiruoka