Makuja-sivujen kansikuva
Makuja

Mehevä tonnikalapitsa

Julkaistu 18.02.2013 00:00

Tarjoile pizza aina vastapaistettuna. Silloin se maistuu parhaimmalta.

2 kpl

  • 1 pkt pizzapohja-aineksia

Täyte

  • 1 prk tonnikalaa vedessä
  • 2-3 dl tomaattimurskaa
  • 1 rkl oliiviöljyä
  • 1 keltasipuli, viipaleina
  • 1 tl oreganoa
  • 15 vihreää oliivia, viipaleina
  • juustoraastetta
  • suolaa ja mustapippuria

Valmistusohje

1. Kuumenna uuni 250 asteeseen. Valmista taikina pakkauksen ohjeen mukaan. Kohota ja leivo kaksi pizzapohjaa.

2. Sekoita tomaattimurska ja öljy, levitä pohjille. Laita päälle sipulia, tonnikalaa ja oliiveja ja mausta suolalla, pippurilla ja oreganolla. Ripottele päälle juustoa, kypsennä uunissa.

Tuoreimmat aiheesta

Pizza