Isopizza
Käytännöllinen ruoka – saat usein käytettyä tähän ruoantähteet, ja lähes kaikki sopii pizzan täytteeksi.
6-8 palaan
- 1 pkt pizzapohja-aineksia, suureen pizzaan
- 500 g tomaattimurskaa chilillä
- oliiviöljyä
- 6-8 suikaloitua basilikanlehteä
- 400 g herkkusieniä purkista, viipaleina
- 200 g savukinkkua, suikaleina
- 150 g juustoraastetta
- paprikajauhetta
Valmistusohje
1. Valmista taikina pakkauksen ohjeen mukaan ja anna kohota.
2. Freesaa valutetut sienet kunnes ne saavat väriä. Keitä tomaattimurskaa ja 1 rkl oliiviöljyä ilman kantta 5-10 minuuttia, lisää basilika.
3. Kaulitse taikina ja laita se leivinpaperille pellille, penslaa öljyllä. Peitä tomaattikastikkeella. Ripottele päälle kinkkua, sieniä ja juustoa, puuteroi paprikalla. Paista uunin keskitasolla n. 20 minuuttia.
Aiheeseen liittyvää:
Makuja-videot
Parhaat ruokaohjelmat
-
Kaappaus keittiössä
Huippukokki Kari ‘Kape’ Aihinen rientää suomalaisten kotikokkien avuksi. Nirsoilu, napostelu ja liian yksipuoliset ruokavaliot jäävät historiaan, kun Kape palauttaa keittiöihin tekemisen ilon sekä tuo lautasille värejä ja terveellisiä, maukkaita ruokia. Tehdään keittiöstä taas kodin paras paikka!
Suosituimmat reseptit
-
Lohta toscanalaiseen tapaan – Hanna Sumarin vartissa valmistuva hittiruoka
-
Vappu Pimiän yön yli -sämpylät
-
Uunijuurekset Kari Aihisen tapaan
-
Mokkapalamutakakku yhdistää kaksi kahvipöydän herkkua
-
Avokadopasta à la Alexander Gullichsen
-
Mokkapalamutakakku
-
Piparijäätelö
-
Anun lohipiirakka
-
Vappu Pimiän saaristolaisleipä
-
Itkukana – Hanna Gullichsenin helppo arkiruoka