1. Kuutioi tofu varraspaloiksi.
2. Sekoita teriaykikastike ja appelsiinimehu kulhossa ja mausta liemi rouhitulla mustapippurilla. Pane tofupalat maustumaan liemeen 2–4 tunniksi.
3. Esikäsittele paprika, sipuli ja ananas ja leikkaa ne varraspaloiksi.
4. Liota bambutikkuja kylmässä vedessä noin 15 minuuttia.
5. Työnnä tofu-, kasvis- ja hedelmäpalat tikkuihin.
6. Sivele vartaat öljyllä sekä marinadilla ja grillaa ne keskilämmössä kauniin värisiksi ja kypsiksi.
7. Paahda seesaminsiemenet puhtaassa, kuivassa ja kuumassa paistinpannussa vaalean ruskeiksi. Kaada sopivan väriseksi paahdetut siemenet välittömästi lautaselle jäähtymään.
8. Ripottele siemenet grillattujen vartaiden päälle.
9. Nauti riisin tai couscousin kanssa.
(MTV3)